Medical Medium Liver Rescue - Nederlands

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

59,50

Excl. BTW: €54,59

Excl. BTW:
€54,59
Model:
100280
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Liver Rescue - Anthony William over de lever

Liver rescue van Anthony William is de lever bijbel in deze serie. Het boek bevat maar liefst 536 pagina's vol wijsheden en geneeskrachtige inzichten over dit cruciale orgaan. Ontdek hoe het zou zijn om je te concentreren op één aspect van je welzijn terwijl je daarmee alle anderen transformeert. Hoe zou het zijn als je tegelijkertijd gezonehdidsproblemen kunt voorkomen waarvan je niet eens wist dat ze op de loer lagen?

Inzichten en antwoorden

In de wereld van nu hebben we geen idee hoeveel klachten, aandoeningen en ziekten geworteld zijn in een overbelaste lever. Dat zijn niet alleen leverkanker, cirrose en hepatitis. Bijna alle vervelende algemene gezondheidsklachten, spijsverteringsproblemen, emotionele problemen, gewichtstoename, hoge bloeddruk, hartproblemen, hersenmist, huidaandoeningen, auto-immuun- en andere chronische ziekten, vinden hun oorsprong in een overbelaste lever. Dat betekent ook dat ze kunnen genezen door de kracht van dit nederige orgaan aan te wenden. Liver Rescue geeft antwoorden die je al veel eerder had moeten krijgen. 

Met zijn kenmerkende compassie deelt Anthony William ongeëvenaarde inzichten in nog niet ontdekte functies van onze levensreddende lever. Hij legt uit wat er achter tientallen gezondheidsproblemen zit, en geeft gedetaileerd advies over hoe wij vooruitgang kunnen boeken zodat wij het best mogelijke leven kunnen leiden.


Ontdek waar de redding van je lever om draait:
  • Helderder, vrediger en gelukkiger zijn en beter in staat zijn om je aan te passen aan de snelle veranderingen van deze tijd.
  • Leer goed te slapen,
  • Je bloedsuiker in evenwicht te brengen,
  • Je bloeddruk te verlagen,
  • Gewicht te verliezen,
  • Er jonger uit te zien en je jonger te voelen.
"Een gezonde lever is de ultieme ontstresser, een bondgenoot tegen veroudering, en bescherming tegen een bedreigende wereld - als je hem de juiste steun geeft." -  Anthony William

Van dan dezelfde auteur
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
 
 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 
Ontvang maandelijks gezondheidsinformatie en exclusieve aanbiedingen in je mailbox.