Celery Juice - Anthony William

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

44,50

Excl. BTW: €40,83

Excl. BTW:
€40,83
Model:
100278
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Anthony William over de vele voordelen van bleekselderijsap

Bleekselderijsap is een oplossing voor elk viraal probleem, schrijft Anthony William in zijn boek Celery Juice. En wat is er veel informatie beschikbaar over een stronk bleekselderij. William gaat uitgebreid in op de vele voedingsstoffen in bleekselderij zoals mineraalzouten die nergens anders in zitten. Volgens hem is bleekselderijsap het meest krachtige medicijn van onze tijd. Hij geeft informatie over het ongelooflijke vermogen van bleekselderijsap om voor enorme verbeteringen te zorgen op elk niveau van onze gezondheid. Anthony William is tevens de oprichter van de wereldwijde bleekselderijbeweging.

Er is dus een reden waarom je overal bleekselderijsap ziet. Het redt levens terwijl het de gezondheid van mensen herstelt door klacht voor klacht aan te pakken. Beroemdheden schrijven op internet over hun dagelijkse gebruik van bleekselderijsap en mensen uit alle rangen en standen delen foto’s en getuigenissen van hun indrukwekkende herstel. Bleekselderijsap laat zien dat het voor genezing zorgt als dat haast onmogelijk lijkt te zijn. Wat decennia geleden begon als een stille beweging is nu een wereldwijde genezingsrevolutie geworden.

In Celery Juice gaat hij in op:
  •     Genezing van het darmkanaal en verlichting van spijsverteringsstoornissen.
  •     Balans in bloedsuikerspiegel, bloeddruk, gewicht en bijnierfunctie.
  •     Neutralisatie en afvoer van toxinen uit de lever en hersenen.
  •     Herstel van gezondheid van mensen die lijden aan een enorm scala aan chronische en mysterieuze ziekten en klachten, zoals vermoeidheid, hersenmist, acne, eczeem, verslaving, ADHD, schildklierstoornissen, diabetes, SIBO, eetstoornissen, auto-immuunaandoeningen, de ziekte van Lyme en oogproblemen.
Anthony onthult eerst hoe bleekselderijsap zijn ontstekingsremmende, alkaliserende, levensveranderende werk doet. Daarna geeft hij de krachtige, definitieve richtlijnen om jezelf door middel van bleekselderijsap correct en succesvol te reinigen.

Je krijgt instructies over hoe je het sap moet maken, hoeveel je moet drinken, wanneer je het moet drinken en wat je kunt verwachten als je lichaam begint te ontgiften. Hij geeft antwoord op vragen als:
  •     Is het veilig om bleekselderijsap tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding te drinken?
  •     Is blenden beter dan juicen?
  •     Kan ik mijn medicijnen erbij innemen?
In dit boek staat alles wat je moet weten – afkomstig van de bron zelf – om volop te profiteren van wat Anthony ‘een van de geweldigste genezende tonica aller tijden’ noemt.
“Bleekselderijsap verovert de wereld. Het is indrukwekkend hoe Anthony deze beweging heeft gecreëerd en een heel goede gezondheid heeft teruggegeven aan talloze mensen overal ter wereld.”
- Sylvester Stallone

Andere boeken van Anthony William: De boeken van Anthony William worden gratis verzonden.

 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder