Phyto mineralen

Bijzondere Micromineralen uit de Rocky Mountains

Ons Phyto Mineralencomplex bevat vele waardevolle en zeldzame micromineralen uit de Rocky Mountains. Dit zorgt voor een voedingssupplement van de nieuwste generatie: puur, natuurlijk en met unieke kwaliteiten. De extra aanvoer van mineralen verhoogt uw metabolisme en helpt uw lichaam met ontgifting en ontzuring. Bovendien kunnen de plantaardige micromineralen magnesiumgebrek en andere deficiëntiesymptomen compenseren en de opname van belangrijke vitamines vergemakkelijken. Andere produkten van SomaVita zijn calcium, magnesium, glucasomine en chondroïtine, chroompicolinaat en multivitamine. Deze zorgen voor meer vitaliteit, versterking van het kraakbeen en de gewrichten en een lagere bloedsuikerspiegel.

Phyto Mineralencomplex

het Phyto Mineralencomplex bevat tot ongeveer 70 waardevolle mineralen en sporenelementen. Omdat deze mineralen en sporenelementen van plantaardige oorsprong zijn, zijn ze colloïdaal en organisch gebonden. Bovendien heeft het microminerale extract van SomaVita® een hoge biologische beschikbaarheid en uitstekende zuiverheid. Net als alle andere Soma-voedingssupplementen is het gebaseerd op een intern en gepatenteerd recept, dat we voortdurend verbeteren.

Het geheim van de Phyto Mineralencomplex: colloïdale mineralen

De SomaVita Micromineralen zijn colloïdale mineralen, die het geheim zijn van het complex. Ze komen uit een prehistorisch oerwoud die miljoenen jaren geleden door lava werd bedolven. De mineralen hebben de speciale eigenschap dat 90 procent kan worden opgenomen door ons lichaam dankzij hun unieke structuur. Colloïdaal betekent dat het mineraal zelf klein is (5000-7000 keer kleiner dan rode bloedcellen) en ook negatief is geladen. De organische verbinding (chelaat), de kleine omvang en de negatieve lading zorgen voor een fenomenale opname van de mineralen door de darm en de lichaamscellen. Bij het innemen van de colloïdale mineralen wordt vaak een toename van energie ervaren. Dus je voelt je wakker, verfrist en energiek. SomaVita-mineralen – energie en vitaliteit uit de natuur.


 

Marine Phyto Plankton (120 caps)

Marine Phyto Plankton (120 caps)

32,95

Wat maakt de Marine Plankton van SomaVita zo bijzonder? Gezien de stijgende niveaus van kwik en a.....

Phyto mineralencomplex ultra geconcentreerd 100 ml

Phyto mineralencomplex ultra geconcentreerd 100 ml

28,90

Organische mineralen Zeldzame sporenelementen Vloeibare colloïdale vorm 100% Natuurlij.....

Phyto mineralencomplex 500 ml

Phyto mineralencomplex 500 ml

33,90

Organische mineralen Zeldzame sporenelementen Vloeibare colloïdale vorm 100% Natuurlij.....