Medical Medium Brain Saver - Nederlandse editie

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

64,50

Excl. BTW: €59,17

Excl. BTW:
€59,17
Model:
100282
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Medical Medium Brain Saver - Nederlandse editie

Brain Saver is het 7e boek van Medical Medium Anthony William. Met 638 pagina’s geeft hij antwoorden op veel voorkomende klachten zoals hersenontsteking, geestelijke gezondheid, alzheimer, dementie en autisme. Het bijbehorende boek Brain Saver Protocollen, reinigingen en recepten telt 608 pagina's. Ontdek waarom milioenen mensen vertrouwen op MEdical Medium voor de antwoorden op gezondheidsvraagstukken die ze nergens anders kunnen vinden.
 

Met de huidige stand van het hersenonderzoek lijkt het al snel alsof we ons wapenen met kennis over hoe we het beste voor onze kostbare hersenen kunnen zorgen. Of is de prevalentie van alzheimer, dementie, ADHD, autisme, angst, depressie, OCS, PTSS, bipolaire stoornis, eetstoornissen, verslaving, beroerten, attaques, hersenmist, vermoeidheid en meer een teken dat zelfs ondanks alle berichten over mindfulness, neurowetenschappen en het hacken van de hersenen, we nog steeds allemaal te kwetsbaar zijn?

Burn-out, tekorten, paniekaanvallen, problemen met de nervus vagus, psychische problemen, neurologische klachten, en meer - terwijl je zoekt naar blijvende verlichting, is het gemakkelijk om de weg kwijt te raken en jezelf de schuld te geven. Misschien vraag je je af wat je fout hebt gedaan. Het antwoord is dat jij niet het probleem bent.

In Brain Saver onthult Medical Medium Anthony William:

  • De betekenis van ruis in je hersenen, metaallegeringen in je hersenen, virussen en neurotoxinen in je hersenen, emotionele hersenen, ontstoken hersenzenuwen, verslaafde hersenen, verzuurde hersenen en opgebrande hersenen met tekorten, en wat je eraan kunt doen
  • De ware oorzaken van meer dan 100 klachten, ziekten en aandoeningen die verband houden met de hersenen en het zenuwstelse
  • Diepgaand inzicht in de onbekende redenen voor de epidemie van mentaal, emotioneel en neurologisch lijden. Van alledaagse problemen met focus, concentratie en stemming tot levensveranderende diagnosen zoals ALS, parkinson en langdurige COVID
  • Het beste van alles is dat Brain Saver een weg vooruit biedt met gespecialiseerde genezingstechnieken. Naast een frisse kijk op hoe je je hersenen kunt voeden en je blootstelling aan alledaagse gifstoffen en verontreinigingen kunt verminderen, vind je reinigingsprotocollen, richtlijnen voor het ontgiften van zware metalen en recepten voor de gloednieuwe Brainshot therapie van Medical Medium - snelle shots hulpmiddelen in vloeibare vorm, ontworpen om onmiddellijk verlichting te brengen wanneer de hersenen sterk onder spanning staan.

"We lijden door werkelijke en fysieke oorzaken. Wanneer we weten hoe we door deze wereld moeten navigeren, hebben we de kracht om te genezen.” - Anthony William
 

Over de auteur:

Anthony William is de grondlegger van de wereldwijde bleekselderijsapbeweging en # 1 New York Times- bestsellerauteur van Medical Medium Celery Juice. Hij kwam op de wereld met het unieke vermogen om te communiceren met de Spirit van Compassie.  Die geeft hem buitengewoon nauwkeurige informatie die haar tijd vaak ver vooruit is. Vanaf zijn vierde jaar heeft Anthony zijn gave gebruikt om aandoeningen bij mensen te ‘lezen’ en hun te vertellen hoe ze weer gezond kunnen worden.

Zijn ongeëvenaarde accuratesse en succes als Medical Medium hebben hem het vertrouwen en de liefde van miljoenen mensen overal op de wereld opgeleverd. Onder hen zijn filmsterren, popsterren, miljardairs, beroepssporters en talloze andere mensen met allerlei achtergronden die niet wisten hoe ze konden genezen, totdat hij hun de inzichten van Spirit verschafte.
In de loop van tientallen jaren is Anthony ook van onschatbare waarde geworden voor artsen die hulp nodig hebben om hun moeilijkste gevallen op te lossen.

Ontdek ook de andere boeken van Anthony William:

De boeken van Anthony William worden gratis verzonden.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
 
 


Ontvang de Felicious nieuwsbrief

 
Wij versturen regelmatig een nieuwsbrief met informatie en altijd een leuke korting (maximaal één keer per maand).