Over ons

Felicious & Jiaogulan thee

In september 2008 (ongeveer ten tijde van het faillisement van Lehman Brothers) kwam Herman Veerkamp toen hij een congres bijwoonde in Hannover in contact met Leo Koehof van Sanleaf.de. Leo liet Herman Jiaogulan thee proeven en hij vertelde dat hij een distributeur zocht voor Nederland. Onder de indruk van het bijzondere verhaal en de kracht achter Jiaogulan thee, het kruid der onsterfelijkheid, ontstond spoedig de oprichting van Felicious als eenmanszaak.
In de begintijd kreeg Herman veel ondersteuning van Leo o.a. bij beurzen, ontwikkelen en drukken van foldermateriaal en het maken van een website (Sanleaf.nl).

In het najaar van 2009 had Felicious een stand op de Internationaal Therapeut in Apeldoorn en diverse therapeuten werden klant. Sommige zijn dat nog steeds.

De wens om een steentje bij te dragen aan een harmonisch en gezonde leefstijl voor een ieder, heeft geleid tot het ontstaan van een webshop om zodoende meer producten aan te kunnen bieden.

Naast Jiaogulan verkochten wij Reishi thee en in de loop der jaren zijn daar diverse andere producten bij gekomen zoals de Japanse muntolie van LKProducts, Blackseed olie, Neem producten, etc. Maar Jiaogulan bleef de hoofdmoot. Het was niet altijd gemakkelijk om Jiaogulan tegen een goede kwaliteit/prijs verhouding in te kopen. Importeurs kwamen en gingen.

Vorig jaar hebben we eindelijk een stabiele importeur gevonden: Tausendkraut GmbH.


Inmiddels zijn we ruim 10 jaar verder en werd het tijd voor een nieuwe webshop. In de afgelopen weken hebben we hard gewerkt om de nieuwe shop in te richten. De komende tijd zullen we nieuwe producten toevoegen en ook aan content gaan werken.


Contactgegevens 

Felicious
Rivierenlaan 166
8226 LH Lelystad

Website: www.felicious.nl
Email: info@felicious.nl
Tel.: 06 57 77 82 43

Bankgegevens
ABN AMRO Bank
NL85ABNA0624358445

Kamer van Koophandel 
Registratienummer 32139739

BTW Identificatienummer
NL001663427.B16