Over ons

Jiaogulan thee brengt lichaam en geest in balans.

Over Felicious en Jiaogulan thee

Felicious is gespecialiseerd in natuurlijke gezondheidsproducten, supplementen, verzorgingsproducten en boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ruim 15 jaar geleden begon dat met de authentieke Chinese Jiaogulan thee. En inmiddels uitgegroeid tot een webshop vol hoogwaardige producten die de gezondheid op een natuurlijke manier ondersteunen.

Bewustwording op ieder vlak, bewust omgaan met zowel lichamelijke als geestelijke voeding en het ervaren van meer geluk met een bewuste levensstijl is de drijfveer van Felicious. De producten in de webshop dragen daaraan bij.

Herman Veerkamp over zijn zoektocht

“De zoektocht naar een bewuste levensstijl is al van jongs af aan de rode draad in mijn leven. Dat begon met meditatie, innerlijk werk, healing en bewuster omgaan met mijn voeding. Deze webshop is één van de resultaten van die zoektocht. En aan dat proces komt voorlopig geen einde.”

Hoe is Felicious ontstaan

In 2008 kwam Herman Veerkamp in contact met Leo Koehof van Sanleaf.de. Leo liet Herman de Jiaogulan thee proeven en vertelde dat hij een distributeur zocht voor in Nederland. Onder de indruk van het bijzondere verhaal en de kracht achter Jiaogulan thee, het kruid der onsterfelijkheid, volgde spoedig de oprichting van Felicious.

In het begin hebben Herman en Leo samengewerkt en een Nederlandse webshop opgezet. Via Beurzen en foldermateriaal kreeg de thee ook in Nederland bekendheid. Diverse natuurvoedingswinkels en therapeuten werden klant.

De wens om een steentje bij te dragen aan een harmonisch en gezonde leefstijl voor een ieder, heeft geleid tot het ontstaan van een eigen webshop om zodoende meer producten aan te kunnen bieden.

Naast Jiaogulan kwamen er diverse traditionele theesoorten bij waaronder Tulsi en Reishi thee. Maar ook andere producten zoals de bijzonder aromatische
Japanse muntolie, Neem producten, magnesium van eigen bodem, liposomale supplementen en Phyto Mineralen.

Kwaliteitsgarantie van onze Jiaogulan thee

Hoewel het soms een uitdaging is om de thee van goede kwaliteit en prijs in te kopen, slagen wij er toch in om Jiaogulan thee van de hoogste kwaliteit en zuiverheid aan te bieden. De Jiaogulan thee van Felicious is onderhevig aan strenge kwaliteitseisen en wordt regelmatig getest op smaak en zuiverheid. Dezelfde kwaliteitseisen gelden voor de andere producten in de webshop.

Felicious levert zowel aan consumenten als bedrijven. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen via +31 657778243 of info @ Felicious.nl. Of kijk op de pagina voor
wederverkopers.