Wederverkopers

Leverancier in Jiaogulan thee

Al ruim 15 jaar is Felicious importeur en leverancier van de bijzondere Chinese Jiaogulan thee en andere producten voor de natuurlijke gezondheid. Wij geloven namelijk dat onze gezondheid onlosmakelijk verbonden is met onze voeding.

Op zoek naar gezonde producten voor in uw winkel of praktijk?

Wij geloven ook in de kracht van samenwerking. Daarom leveren wij niet alleen aan consumenten maar ook aan winkels, coaches, therapeuten, trainers en andere professionals die het beste willen voor hun cliënten. Al jaren zijn onze producten verkrijgbaar bij verschillende natuurvoedingswinkels. Neem dus gerust contact met ons op wanner u een of meerdere van onze producten in uw winkel of  praktijk zou willen aanbieden.

Gezonde producten voor uw werknemers of sporters?
Ook bedrijven die hun werknemers of sporters extra willen verzorgen met gezonde producten zijn bij ons aan het juiste adres. Of het nou gaat om extra vitaminen, plantaardige proteïne, ontspanning in de vorm van magnesium of interessante boeken. Bij Felicious vindt u alles wat u nodig heeft voor een gezonde levensstijl, gezonde werknemers en de beste prestaties binnen uw bedrijf.