Sportolie & sportgel

 

Magnesiumsportgel van Permsal kopen

Wil jij magnesiumsportgel of magnesiumsportolie van Permsal kopen? Bij Felicious, dé specialist in magnesiumproducten, kun je verschillende hoeveelheden sportgel en sportolie kopen. Deze speciale producten helpen jou bij het ontspannen van verzuurde spieren na het sporten. De magnesiumsportgel voorkomt spierkrampen, verhoogt het uithoudingsvermogen. Daarnaast wordt het herstel van spieren versnelt en draagt het bij aan de vetverbranding. Zo kun jij zorgeloos en op een veilige manier sporten, ook wanneer je herstellende bent van een blessure.
 

Magnesiumsportgel en magnesiumsportolie kopen van Permsal

Bij ons kun je magnesiumsportgel en magnesiumsportolie van Permsal kopen die perfect is voor gebruik vóór en na het sporten. De magnesium zorgt dat de bestandsdelen sneller opgenomen worden via de huid. De magnesiumsportgel van Permsal kun je kopen in een verpakking van 150 milliliter of 500 milliliter. De magnesium sportolie kun je kopen in flesjes met een hoeveelheid van 100 milliliter, 200 milliliter en 500 milliliter.


De voordelen van magnesiumsportproducten

Zowel de sportgel als de sportolie versoepelt en voedt de spieren. Het vermindert de melkzuren na inspanning en versterkt de energiehuishouding. Deze producten zijn ook geschikt voor het gebruik bij massages. Beide producten bevatten 3% DMSO. Dit is een ontstekingsremmer die een pijnstillende werking heeft. DMSO bevordert tevens ook de magnesiumopname van de huid. Het is niet nodig om de sportgel of olie na intrekken van de huid te wassen. Wil je ook producten die bijdragen aan het herstel van de spieren en de huid na het sporten? Bekijk dan onze magnesiumgel met aloë vera. Je kunt bij ons tevens producten met moringa-poeder kopen, dit bevordert de spiergroei.


Bestel online jouw producten voor spierherstel

Heb jij geregeld verzuurde spieren na het sporten en wil jij magnesiumsportgel of magnesiumsportolie van Permsal kopen? Bestel dan nu jouw spierherstelproducten in onze webshop. Wil je meer weten over de toepassing van deze producten of over onze werkwijze? Bel ons dan via +31 6 577 782 43 of vul het contactformulier in.

 

 

Permsal Magnesium Sportolie 100ml (+30ml)

Permsal Magnesium Sportolie 100ml (+30ml)

14,95

Magnesium Sportolie eerste hulp bij kramp en stijve spieren   zorgt voor ontzuring van d.....

Permsal Magnesium Sportolie 200ml (+50ml)

Permsal Magnesium Sportolie 200ml (+50ml)

19,95

Magnesium Sportolie eerste hulp bij kramp en stijve spieren   zorgt voor ontzuring .....

Permsal Magnesium Sportolie 500ml (+100ml)

Permsal Magnesium Sportolie 500ml (+100ml)

34,95

Magnesium Sportolie eerste hulp bij kramp en stijve spieren zorgt voor ontzuring van de s.....

Permsal Magnesium Sport Gel 150ml

Permsal Magnesium Sport Gel 150ml

18,95

Magnesium Sportgel Verrijkt met etherische rozemarijnolie   Geeft binnen enkele minute.....

Permsal Magnesium Sport Gel 500ml

Permsal Magnesium Sport Gel 500ml

38,75

Magnesium Sportgel Verrijkt met etherische rozemarijnolie   Geeft binnen enkele minute.....