Magnesium citraat

De beste magnesium supplementen voor orale inname

Wanneer je magnesium oraal wilt innemen is het belangrijk om te kiezen voor een zuiver en hoogwaardig supplement dat goed door het lichaam wordt opgenomen. Bij Felicious vindt je naast magnesium olie, magnesiumgel en magnesium badvlokken voor de huid, ook zeer goede magnesium supplementen. Het magnesium citraat poeder van Permsal staat bekend als een van de meest zuivere en hoogwaardige vormen van magnesium om in te nemen.

Wat maakt magnesium poeder beter dan pillen?

Magnesium poeder is gemakkelijk in te nemen. Bovendien is het zuiver en bevat het in tegenstelling tot tabletten geen onnodige hulp- of vulstoffen. Daardoor is het puur en goed opneembaar door het lichaam. Van nature is magnesium smaakloos. Het magnesium citraat poeder van Permsal heeft dus een neutrale smaak. Het kan gemakkelijk aan sap of een smoothie worden toegevoegd. Ook voor kinderen is dat erg handig.

Organische vs. anorganische magnesiumverbinding

Magnesium wordt als mineraal gebonden. Dat kan zowel op organische als anorganische manier. Bij organische binding is het mineraal gebonden aan een stof die in de natuur is aangemaakt, bijvoorbeeld fulvinezuur. Het lichaam herkent deze als voeding en neemt het mineraal gemakkelijk op. Anorganische verbindingen moet het lichaam eerst omzetten en zijn daardoor veel minder goed opneembaar en minder efficiënt.

Vormen van magnesium supplementen

Magnesium supplementen kunnen verschillende vormen van magnesium bavatten. Sommige daarvan worden makkelijker in het lichaam opgenomen dan anderen. Studies hebben aangetoond dat magnesium citraat en bisglycinaat de best opneembare vormen van magnesium zijn. Deze hebben een hogere biologische beschikbaarheid dan bijvoorbeeld magnesiumoxide.

Permsal magnesium citraat poeder is gebonden aan een natuurlijk zuur. Deze verbinding komt ook van nature voor in ons lichaam. Daardoor herkent het lichaam de stof en neemt deze gemakkelijk op. Ook het Phyto Mineralencomplex is op organische manier gebonden met het natuurlijke fulvinezuur. Beide producten hebben een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Magnesium supplementen voor inname kunnen handig zijn wanneer je de huidproducten als onprettig ervaart of een tekort wilt inlopen.


 
Permsal Magnesium Citraat poeder 250 gram

Permsal Magnesium Citraat poeder 250 gram

23,50

Permsal magnesium citraat poeder kopen bij Felicious Vrij van vulstoffen en hulpstoffen Goed.....