Enzymen

Krachtige spijsverteringsenzymen en supplementen voor de spijsvertering

Bij Felicious vindt je natuurlijke producten die de gezondheid op allerlei vlakken ondersteunen. Zo hebben wij magnesium supplementen, liposomale vitaminen en vloeibare oermineralen uit de Rocky Mountains. Maar ook spijsverteringsenzymen, monolaurine en andere producten ter ondersteuning van de spijsvertering. Deze zijn 100% natuurlijk en bevatten geen vulstoffen.

Enzymen zijn eiwitten die ons voedsel afbreken tot de voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft om te functioneren. Daarna worden de nutriënten opgenomen in het lichaam en gebruikt voor allerlei lichamelijke processen. Om goed te kunnen functioneren heeft ons lichaam dus naast vitaminen en mineralen ook voldoende enzymen nodig. Enzym supplementen ondersteunen de spijsvertering bij het afbreken van ons voedsel.

De belangrijkste spijsverteringsenzymen

Van nature zijn enzymen aanwezig in levend voedsel, anderen worden door ons lichaam zelf aangemaakt. Onderzoek heeft uitgewezen dat er wel 5000 verschillende enzymen in ons lichaam aanwezig zijn. De supplementen van Felicious bevatten zowel de belangrijkste als zeldzame enzymen.

De
Micro Digest-Pro bevat alleen zuivere Betaine HCL, pepsine, trypsine en boswellia, zonder toevoegingen. Deze enzymen ondersteunen de vertering van eiwitten in de maag en darmen. De Enzyme Digest-Pro is met maar liefst 14 verschillende zeldzame enzymen een breed inzetbaar supplement. Het bevat onder anderen Lactase en Acid Protease. Deze helpen bij de afbraak van suikers, koolhydraten en vetten. Beide producten ondersteunen elkaar.

Wat onze enzymsupplementen zo bijzonder maakt is dat veel van de enzymen niet voorkomen in andere supplementen die je kunt kopen. Ze zijn zeer specialistisch en krachtig in werking.

Ervaar zelf de kracht van onze supplementen!
Monolaurine 100% puur 90 caps

Monolaurine 100% puur 90 caps

42,70

Monolaurine behoort tot de lange vetzuren die van nature voorkomen in moedermelk en bepaalde plantaa.....

AHCC500 + (shitake)

AHCC500 + (shitake)

51,31

Een krachtig antioxidant van gefermenteerde shiitake Immuunsysteem booster De originele, gec.....

Enzym-Digest Pro

Enzym-Digest Pro

29,65

Ondersteunt de spijsvertering in de darmen met speciaal geselecteerde enzymen Bevat 14 verschil.....

Micro-Digest Pro

Micro-Digest Pro

24,55

Bevat Betaine HCL, pepsine, trypsine en boswellia Breed inzetbaar enzymen product Bevat allee.....