Maria Magdalena code 4 - de 13 liefdeswegen van de mens op aarde

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

20,95

Excl. BTW: €17,31

Excl. BTW:
€17,31
Model:
100351
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving
Ontdek aan de hand van je spirituele anatomie welke liefdesweg jij dit leven op Aarde bewandelt.

De boeken van ‘De Maria Magdalena Code’ beschrijven de spirituele anatomie en de bewustzijnscycli van de mensheid op Aarde. Dit vierde deel uit de serie, die medium Gabriela Gaastra-Levin en haar echtgenoot Reint van Maria Magdalena hebben ontvangen, presenteert de dertien liefdeswegen van de mens op Aarde. Want ook al kunnen bepaalde levens en levenservaringen heftig zijn, in de ogen van Maria Magdalena vormen ze uiteindelijk toch een liefdesweg.

Bij de allereerste incarnatie op deze planeet wordt elk mens geconfronteerd met de Aardse dualiteit. Als gevolg daarvan sluit men het hart en neemt men zich voor om tijdens diverse levens op Aarde het hart weer te openen. Maria Magdalena legt uit dat er, voor het realiseren van de oermissie van de mens op Aarde, dertien verschillende liefdeswegen beschikbaar zijn om het hart weer te openen en het Christusbewustzijn en de Aardse Goddelijkheid te activeren.

Aan de hand van dit liefdevolle Code-boek kun je uitzoeken welke liefdesweg jij nu op Aarde bewandelt en welke sleutel jij op deze weg nodig hebt om tot spirituele realisatie te komen.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
 
 


Ontvang de Felicious nieuwsbrief

 
Wij versturen regelmatig een nieuwsbrief met informatie en altijd een leuke korting (maximaal één keer per maand).