De Maria Magdalena Code III - Het activeren van je Aardse Goddelijkheid

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

17,95

Excl. BTW: €16,47

Excl. BTW:
€16,47
Model:
100092
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

De Maria Magdalena Code III – Het activeren van je Aardse Goddelijkheid 

De Maria Magdalena Code III is een boek van het medium Gabriela Gaastra-Levin en haar echtgenoot Reint Gaastra in samenwerking met de spirituele meesters, in het bijzonder Maria Magdalena.
 

Maria Magdalena laat zien hoe jij je Aardse Goddelijkheid activeert

Wil jij als geïncarneerd wezen je relatie met de natuur, met Moeder Aarde en met de materie volledig doorgronden en je eigen maken? Wil jij je volledig Aarden en je spirituele en Aardse essentie met elkaar laten versmelten? Dan is ‘De Maria Magdalena Code III – Het activeren van je Aardse Goddelijkheid’ jouw boek!

Maria Magdalena legt vanuit de spirituele dimensie ons uit dat ieder mens zich met de Aarde verbindt door middel van dertien ‘Bewustzijnskrachten’. Wanneer de mens al deze krachten doorgrondt en in het bewustzijn heeft geïntegreerd, is men staat om in volledige harmonie met alle natuurwetten op Aarde te functioneren.

Maria Magdalena introduceert ook de dertien ‘Bewustzijnscentra’ en de dertien ‘Trillingskanalen’ die ons dienen bij het omarmen van onze Aardse Goddelijkheid. Bij het activeren van je Aardse Goddelijkheid ontstaat een nieuwe bewustzijnstoestand: ‘Eenheid in Manifestatie!’

‘De Maria Magdalena Code III’ voltooit de Code-trilogie van de auteurs Gabriela en Reint Gaastra-Levin, die zo de oneindige kennis en wijsheid van Maria Magdalena als spirituele meesteres voor de mensheid op Aarde toegankelijk maken.

In haar derde Getuigenis, die in Code III is opgenomen, verhaalt ze over haar relatie met Aixol, die we later zullen kennen als Jezus, de geboorte van haar zoon en de ondergang van Atlantis.

De mensheid heeft Maria Magdalena in de afgelopen jaren als gelijkwaardig partner van Jezus omarmd. Nu is het tijd voor haar Code, voor haar leringen. De leringen die men tweeduizend jaar geleden nog niet begreep.

De Maria Magdalena Code III omvat 408 pagina’s.

Het boek bevat:

  • 27 openbaringen, waaronder haar derde Getuigenis
  • Tientallen geleide meditaties
  • Zelfreflectieoefeningen
  • Proclamaties en gebeden

De inhoud krijgt mede vorm door een groot aantal illustraties en tabellen. (Uitgeverij Follow Your Heart - Apeldoorn ISBN 978 90 817260 09)


Dit boek is op het moment is herdruk. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
 
 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 
Ontvang maandelijks gezondheidsinformatie en exclusieve aanbiedingen in je mailbox.