De Maria Magdalena Code II - Het ontwaken van je dertien hartskwaliteiten

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

21,95

Excl. BTW: €20,14

Excl. BTW:
€20,14
Model:
100304
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

De Maria Magdalena Code II – Het ontwaken van je dertien hartskwaliteiten

De Maria Magdalena Code II is een omvangrijk boek van het medium Gabriela Gaastra-Levin en haar echtgenoot Reint Gaastra in samenwerking met de spirituele meesters, in het bijzonder Maria Magdalena.
 

Maria Magdalena presenteert de sleutel tot het openen van het hart

Het openen van het hart is geen toevalstreffer, maar kent weldegelijk een gestructureerd pad! In het tweede deel van 'De Maria Magdalena Code', met als titel 'Het ontwaken van je dertien hartskwaliteiten', beschrijft Maria Magdalena de dertien hartskwaliteiten die door de mens opnieuw geactiveerd dienen te worden om het hart te kunnen openen.

Maria Magdalena geeft aan dat de mensen tijdens het incarneren op Aarde hun harten hebben gesloten. En dat zij door vele levens en hartcycli heen met behulp van de menselijke emoties en verlangens de daarmee samenhangende hartskwaliteiten weer doen ontwaken.

Maria Magdalena geeft de mensheid in Code II een aantal spirituele primeurs zoals de Hartcyclus, de Hemelse Cyclus en de Eenheidscyclus van de mens. Ook introduceert zij onze Goddelijke kern op het Absolute niveau van God en de Goddelijke kern van ieder mens in Moeder Aarde.
 

Verslag van haar eerste incarnatie

In haar tweede Getuigenis doet ze uitgebreid verslag van haar eerste incarnatie op Aarde, te weten in Atlantis.

De mensheid heeft Maria Magdalena in de afgelopen jaren als gelijkwaardig partner van Jezus omarmd. Nu is het tijd voor haar Code, voor haar leringen. De leringen die men tweeduizend jaar geleden nog niet begreep.

Met De Maria Magdalena Code II voegt Maria Magdalena, in nauwe samenwerking met het medium Gabriela Gaastra-Levin en haar echtgenoot Reint, een nieuw spectrum van inzichten en begrippen toe aan de spirituele en materiële dimensie van de mens. Ze presenteert ons de verborgen mechanismen achter onze zoektocht op Aarde, in het bijzonder de sleutel tot het openen van ons hart.

De Maria Magdalena Code II omvat maar liefst 552 pagina's.

Het boek bevat:

  • 26 openbaringen, waaronder haar tweede Getuigenis
  • 16 meditaties
  • 13 zelfreflectieoefeningen
  • 15 opdrachten
  • 13 proclamaties
  • 13 gebeden
  • 10overzichtelijke tabellen

ISBN 978 90807478 76 (552 pagina's)
Uitgeverij Follow Your Heart – Apeldoorn


Andere boeken uit deze reeks van Gabriela Gaastra-Levin:


 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder