Permsal Magnesium Kristallen 4 + 1kg

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

34,95

Excl. BTW: €28,89

Excl. BTW:
€28,89
Model:
100810
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving
Pot van 4kg met een navulzak van 1kg

Permsal magnesium kristallen; zuivere magnesium voor voet- en ligbad

De meest milde manier om magnesium via de huid op te nemen is met het gebruik van magnesium kristallen. Dit is een puur natuurlijk product dat slechts bestaat uit een vaste vorm van magnesium en zuiver water. In warm water lost het mineraal op en wordt snel via de huid opgenomen. Daarom is de beste toepassing van magnesium in deze vorm een ligbad of voetbad. De combinatie van de magnesium en warmwater zorgt voor een ontspannende ervaring!
Ideaal om heerlijk tot rust te komen!

Permsal magnesium kristallen bevatten de hoogst mogelijke concentratie zuivere magnesiumchloride (47%), waarmee kwaliteit wordt gegarandeerd.

Een ontspannend ligbad met magnesium

Bij een ligbad met magnesium kristallen wordt het gehele lichaam blootgesteld aan het mineraal. Daarom is het een zeer goede manier om een eventueel tekort aan magnesium aan te vullen. Het beste moment voor een ligbad met magnesium is na een drukke dag of voor het slapen gaan. Alle stress en spanning van de dag kan zo uit de spieren trekken en het lichaam kan zich voorbereiden op een verkwikkende nachtrust. Twee maal per week meestal voldoende.
Voor een ligbad met magnesiumvlokken raden wij aan 500 tot 2000 gram kristallen toe te voegen aan 70 liter water. De exacte verhouding hangt af van uw persoonlijke behoeften.

Tip: spoel na het baden altijd goed het bad uit. Denk hierbij ook aan randen van het bad en de kraan. Omdat magnesium een natuurlijke zoutoplossing is kan het witte kringen en randen in het bad achterlaten. Ook werkt het mineraal corrosief wanneer het lang op een oppervlak aanwezig is.

Een voetbad met magnesiumkristallen

Een gemakkelijk alternatief is een dagelijks voetbad met magnesium. Daarvoor voeg je ongeveer 125gr kristallen toe aan 3 liter water. Zorg er daarbij wel voor dat de enkels onder water staan en de voeten ten minste 20 minuten in het water zijn. Zure afvalstoffen worden afgevoerd en de magnesium wordt via de voeten opgenomen. Na een voetbad zijn de voeten heerlijk zacht. Dit is een goed moment voor een scrub om de dode huidcellen te verwijderen en de magnesiumopname nog verder te bevorderen.

Alle informatie over de toepassing van magnesiumkristallen is te vinden in het handige
magnesium gebruikersboek.

Samenstelling: magnesiumchloride 47%, water

Producent: Permsal, 4818 JA Breda

Dit product wordt gratis verzonden.
​​
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
 
 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 
Ontvang maandelijks gezondheidsinformatie en exclusieve aanbiedingen in je mailbox.