Permsal Magnesium Kristallen 2KG

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

18,95

Excl. BTW: €15,66

Excl. BTW:
€15,66
Model:
100809
Levertijd:
1-2 werkdagen
Bestellen

Omschrijving
Pot van 2 kg met navulzak van 1kg

Permsal magnesiumvlokken voor in bad

De magnesiumvlokken van Permsal bestaan uit zuivere magnesium in vaste vorm. Het is een puur natuurlijk product uit Nederlandse bron. De vlokken kunnen worden toegevoegd aan een lig- of voetbad. De magnesium wordt dan via de huid ogenomen. Zo zorgt het mineraal samen met het warme water voor een heerlijke ontspannende ervaring.
De kristallen dragen bij aan een normale werking van het zenuwstelsel. Daarom is het ideale moment voor een magnesiumbad ’s avonds voor het slapengaan.

De magnesiumkristallen van Permsal bestaan uit zuivere magnesiumkristallen van Nederlandse bron en bevatten de hoogst mogelijke concentratie (47%).

Het gebruik van magnesiumvlokken

De beste toepassing van vaste magnesiumzouten is een ligbad of voetbad. De vlokken lossen op in warm water en het mineraal wordt via de huid opgenomen.

Hoe vaak is een magnesium bad nodig?

Een ligbad met magnesiumvlokken wordt het gehele lichaam aan het mineraal blootgesteld. Daarom is twee maal per week meestal voldoende. Als je geen ligbad hebt is een voetbad met magnesium een goed alternatief. Daarbij worden de voeten tot de enkels onder water gezet en wordt het mineraal via de voetzolen opgenomen. Voor het beste resultaat zorgt je voor een bad van ten minste 20 minuten.

Wat is de aanbevolen dosering?

Voor een ligbad raden wij aan 500 tot 2000 gram magnesiumvlokken toe te voegen aan 70 liter water. De exacte verhouding hangt af van uw persoonlijke behoeften. Voor een voetbad voeg je 125 gram magnesium toe aan 3 liter water.

Meer informatie over de toepassing van magnesiumvlokken kun je vinden in het
magnesium gebruiksboek. Of ontdek de magnesiumzouten in voordelige 5kg verpakking.
Beoordelingen (1)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder