Permsal Magnesium Sportolie 100ml (+30ml)

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

14,95

Excl. BTW: €12,36

Excl. BTW:
€12,36
Model:
100814
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Magnesium Sportolie eerste hulp bij kramp en stijve spieren

 
  • zorgt voor ontzuring van de spieren
  • snel herstel en soepelheid na inspanning
  • draagt bij aan vetverbranding


Permsal Sportolie ontzuurt de spiercellen na een intensieve training of activiteit en zorgt daarmee voor een snel herstel en meer soepelheid. Voor sporters wordt de opname van magnesium via de huid als onmisbaar beschouwd, vanwege zijn snelle en effectieve werking. De methode wordt dan ook al vele jaren in topsport toegepast.
Permsal sportolie bevat 3% DMSO wat een ontstekingsremmende en pijnstillende werking geeft. Tevens bevordert het een sneller en dieper magnesiumopname.

Verkrijgbaar in
100 ml +  30 ml gratis flesje  € 14,95
200 ml +  50 ml gratis flesje  € 19,95
500 ml + 100 ml gratis flesje € 34,95Gebruik en dosering
Breng 15 tot 20 sprays direct na het sporten of na een intensieve activiteit, op de gewenste delen van het nog bezwete lichaam aan. Buik, oksels, armen, benen en nek zijn goed opneembare plekken.

Gebruik als prestatiesporter de sportolie niet vlak voor een intensieve inspanning. Magnesium heeft een ontspannende werking en kan daarom nadelig werken bij intensieve inspanning. Gebruik het echter wel direct na de inspanning, voor een snel herstel.

In geval van spierkramp of stijve spieren direct royaal op gewenste plek aanbrengen. Strek de spieren hierna regelmatig en masseer de olie stevig in op de gespannen spieren. Na enkele minuten zal de kramp verdwijnen en zullen de spieren door middel van de magnesium ontspannen.

Ingrediënten
Aqua, 31% magnesiumchloride, 3% DMSO (dimethylsulfoxide)

Producent
Permsal Magnesium, 4818 JA Breda

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder