Permsal Magnesium Gel 200 ml

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

18,95

Excl. BTW: €15,66

Excl. BTW:
€15,66
Model:
100806
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving
Magnesium Gel voor algehele ontspanning van de spieren
 
Permsal magnesium gel is geeft een diepe voeding aan het lichaam. Het is zacht voor de huid en smeert makkelijk uit. Daarom is het zeer geschikt voor massages en een heerlijke wellness ervaring in eigen huis. Masseer de gel bijvoorbeeld zachtjes in de huid na het douchen of voor het slapengaan. Magnesium staat bekend als het 'anti-stress mineraal'. Het draagt bij aan een algehele ontspanning van de spieren in het lichaam en heeft een heerlijk rustgevend effect op de geest.

Magnesium gel is ook zeer geschikt voor gebruik bij een sportmassage. Maar ook ontspanningsmassages, lichaamspakkingen, sauna en infrarood toepassingen.

Gebruik en dosering van magnesium gel

Een massage met magnesium gel bevordert de opname van het mineraal. Breng de gel ruim aan en masseer tot de gel is opgenomen (10 à 15 min.). Daarna afnemen met een vochtige doek.

Magnesium gel wordt ook gebruikt voor pakkingen. Daarbij wordt een ruime hoeveelheid magnesium gel aangebracht op een gewenste plaats of op het gehele lichaam. Vervolgens wordt het lichaam warm ingewikkeld met folie of infrarooddeken. De heilzame warmte zorgt voor een goede doorbloeding van de huid, ontspanning van de spieren en een extra goede en diepe opname van het magnesium mineraal. Een gemakkelijke manier om thuis een magnesiumpakking te nemen is met behulp van de warmtepads van Permsal. Heerlijk om na een lange dag even te ontspannen!

Samenstelling
Aqua, 30% magnesiumchloride, hydroxypropyl starch phosphate (natuurlijk maïszetmeel).

Tip: als de huid warm is bevordert dit de opname sterk. Let op, contact met uw ogen of open wondjes kan een bijtend gevoel geven.

Ook verkrijgbaar in 500 ml magnesium gel € 32,95. Dit product wordt gratis verzonden.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
 
 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 
Ontvang maandelijks gezondheidsinformatie en exclusieve aanbiedingen in je mailbox.