Geschenk van de sterren - Elena Danaan

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

25,99

Excl. BTW: €23,84

Excl. BTW:
€23,84
Model:
100390
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Geschenk van de sterren - Elena Danaan

Geschenk van de Sterren is het waargebeurde verhaal over de buitenaardse ontvoering van Elena Danaan. Als klein meisje werd zij tegen haar zin door kwaadaardige buitenaardsen meegenomen. Welwillende buitenaardsen kwamen haar te hulp en brachten haar weer veilig thuis. Danaan beschrijft de directe contacten die zij vanaf dat moment door de jaren heen met ufo's en bezoekers van andere werelden heeft.

Dit boek is voorzien van haar eigen illustraties. Zij beschrijft maar liefst 110 verschillende buitenaardse rassen die nauw betrokken zijn bij onze planeet. Daarnaast geeft het boek gedetailleerde informatie over buitenaardse groepen en allianties die actief zijn in ons zonnestelsel, inclusief een kaart van de hemel met de locaties van hun talloze thuisplaneten. Zij beantwoordt vragen over de herkomst van ufo's en de motieven van hun bemanningen, met als belangrijkste doel hun hoopvolle berichten voor de toekomst van de mensheid met ons te delen.

Elena Danaan, geboren in Frankrijk, studeerde af aan de Academie voor Schone Kunsten in Parijs en voltooide een opleiding Archeologie aan de École du Louvre. Ze werkte twintig jaar van haar leven als archeologe, waaronder acht jaar in Egypte (o.a. in Karnak, Luxor, Caïro en de Vallei der Koningen) voordat ze terugkeerde naar Frankrijk waar ze werd aangesteld aan de Universiteit van Toulouse. Op dit moment is zij voltijds bezig met het informeren van de wereld over buitenaards contact.

Andere boeken van Elena Danaan:

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder