Area 51 - Elena Danaan

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

19,99

Excl. BTW: €18,34

Excl. BTW:
€18,34
Model:
100393
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Area 51 gesprekken met een insider - Elena Danaan

In Area 51 deelt Elena Danaan de gesprekken tussen haar en insider Stephen Chua, een bijzonder mens. Hoewel hij als geen ander wist wat de gevolgen konden zijn, besloot hij zijn kennis met ons te delen. Kort daarna stierf hij. Het boek is een heldere vertelling en bevat illustraties van Elena zelf.

Achterflaptekst

Er leven onder ons ongelooflijke maar anonieme helden, die in stilte lijden omdat ze hun intense ervaringen niet met ons kunnen delen. Ze hebben contracten voor geheimhouding getekend en werden met de dood bedreigd, niet alleen zijzelf maar vaak ook hun familie. Velen werden net als Stephen Chua ook fysiek aangevallen.

Chua is een voormalig lid van de Singapore Special Forces waar hij scherpschutter was. In de jaren 80 werd hij op relatief jonge leeftijd gerekruteerd als supersoldaat. In die hoedanigheid had hij onder andere te maken met buitenaardse rassen, waaronder de geduchte reptilianen.

Op uitnodiging van de Amerikaanse luchtmacht werd hij in Area 51 testpiloot. Daar werkte hij met back engineered buitenaardse technologie, waarbij hij met behulp van zijn geest het toestel moest besturen.

‘Area 51’ gaat over een heel bijzonder mens: niet alleen een krijger die ons vertelt over zijn meest bizarre ervaringen, maar vooral een spiritueel mens, die de mysteries van het universum tracht te doorgronden en die zich met heel zijn wezen heeft ingezet in het belang van de menselijke beschaving op Terra.

Hoewel hij als geen ander wist wat de gevolgen konden zijn, besloot Stephen Chua zijn kennis met ons te delen. Kort daarna stierf hij. Hopelijk is zijn offer niet vergeefs geweest en zal zijn indrukwekkende nalatenschap ons allemaal inspireren.

Formaat: paperback

Andere boeken van Elena Danaan

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
 
 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 
Ontvang maandelijks gezondheidsinformatie en exclusieve aanbiedingen in je mailbox.