Wie zijn wij

Felicious is opgericht in september 2008 nadat we in aanraking waren gekomen met Jiaogulan kruidenthee en daarbij onder de indruk waren geraakt van de bijzondere eigenschappen van Jiaogulan. Al langere tijd leefde de wens om een eigen bedrijf te starten en dankzij de interesse in gezonde voeding deed de gelegenheid zich voor om de daad bij het woord te voegen. Het toeval wilde dat Leo Koehof van Sanleaf Europe GmbH (de importeur voor Europa) destijds op zoek was naar mogelijkheden om de naamsbekendheid van Jiaogulan en aanverwante producten in Nederland te vergroten. Toen is al snel Felicious geboren en zijn we distributeur voor Nederland geworden. Als zodanig hebben we Sanleaf Nederland als handelsnaam geregistreerd. Na een trage start eind 2008 en begin 2009 begon een gestage groei dankzij de introductie van Jiaogulan op diverse beurzen. De reacties van het publiek zijn in het algemeen heel erg positief.

Al vrij snel kwam het idee om ons naast de particuliere verkoop ook te richten op wederverkopers, met name therapeuten, spirituele centra en natuurvoedingswinkels. In 2009 is het produktassortiment gegroeid met onder meer Reishi thee/capsules, Sanleaf Detox pleisters, Moringa Oleifera en MMS. In 2010 verwachten we nog meer nieuwe producten te kunnen lanceren, zoals tafelzout uit de Andes en de producten van Rockey Mountain Minerals. Begin 2010 kwam de samenwerking tot stand met de firma Herman Import te Almere, importeur van Blackseed en Zanabili zeep. In de tweede helft van 2009 is een nieuwe website gelanceerd: www.sanleaf.nl en is hard gewerkt aan een webshop onder het domein www.felicious.nl welke begin 2010 werd gelanceerd.

2011: Toegevoegd aan ons assortiment: Neem producten (tandpasta, shampoo, zeep) en Ayrurveda Thee (Vata, Pitta, Kapha) van Handelshuis Mulder en Japanse Munt olie en Chinese Kruidenolie LK-Products.

2012: Overname van de handelsactiviteiten van Herman Import. Nieuwe theesoorten van LK-Products, o.a. Secret of Relaxation en Mint Dream.

2013: Theebloemen en diverse theesoorten van Hotsoup.nl toegevoegd aan het assortiment.

2014: Losse Jiaogulan thee van Hotsoup.nl en WellSalt uit Portugal van WellGoods

2015: Introductie Mhai Diva thee (zwart en groen) uit Sri Lanka

 

Hartelijk dank voor uw vertrouwen!

Herman Veerkamp

www.felicious.nl - www.sanleaf.nl

Rivierenlaan 166, 8226 LH Lelystad

tel. 06-57778243

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. - Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

KvK: 32139739

BTW-nr.: NL138965316B01

 

 

 

 

Winkelmandje

Uw mandje is momenteel leeg.

Tell a friend