Triphala Plus (60g) MA 505

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

16,50

Excl. BTW: €15,14

Excl. BTW:
€15,14
Model:
047505
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving
Triphala is een synergetische combinatie van drie krachtige ingrediënten. Het is een uitstekende rasayana die in het hele lichaam verhoogde Pitta kalmeert – met Rosa centifolia. In de Ayurvedische geschriften worden de beroemde vruchten haritaki, amalaki en bibhitaki in vrband gebracht met de kwaliteit van een gelukkig, lang en evenwichtig leven.

In Triphala Plus van Maharishi Ayurveda zijn de beste eigenschappen van een zeer geprezen voedingssupplement bijeengebracht. Triphala is voedzaam en ondersteunt de vorming van ojas, volgens ayurveda de allerfijnste lichaamsmaterie. Ojas is bevorderlijk voor een lang leven, lichaamskracht, een aantrekkelijke uitstraling en geluk.

Triphala Plus is een uitstekende rasayana die in het hele lichaam Pitta harmoniseert en naar verluidt een zuiverende en verjongende werking heeft op de dhatus. Triphala wordt door vele ayurvedische artsen beschouwd als het populairste middel ter bevordering van de darmperistaltiek.

Maharishi Ayurveda Triphala Plus combineert de voordelen van triphala met de verkoelende werking van Rosa centifolia, ook wel koolroos of Provence-roos genoemd. Dat versterkt de synergie van de drie vruchten nog meer.
  • 100% vegan
  • In laboratoria getest
  • Vrij van zware metalen en toxines
  • Vrij van pesticiden, gluten, lactose en suiker
  • Vrij van kleurstoffen, smaakstoffen en kunstmatige additieven
  • Niet genetisch gemodificeerd
Triphala is een uitstekende rasayana die in het hele lichaam Pitta harmoniseert en zou een zuiverend en verjongend effect hebben op de dhatu’s. Het wordt door vele ayurvedische artsen beschouwd als het populairste middel ter bevordering van de darmperistaltiek.

Triphala heeft de volgende eigenschappen

  • Het bevat vijf van de zes smaakrichtingen: zoet, zuur, scherp, bitter en wrang (alleen zout niet).
  • Volgens ayurveda heeft het een harmoniserend effect op de drie dosha's van het lichaam (tridoshik), met name Pitta en Kapha.
  • De potentie van triphala is koud (virya).
  • Triphala heeft een zoete metabolische eigenschap (vipaka).

Bijzonderheden van onze grondstoffen en hun verwerking

Alle ingrediënten van Maharishi Ayurveda Triphala Plus komen uit India. Amla, haritaki, bibhitaki en Rosa centifolia groeien duurzaam in een ideaal klimaat en ideale bodem en worden zonder gebruik van pesticiden en vrij van giftige zware metalen. Elke partij van onze Triphala Plus ondergaat een strenge fysisch-chemische analyse en microbiologische tests.

Gebruik

Gebruik voor volwassenen: 1-2 tabletten voor het slapen gaan met warm water.

Samenstelling

De laagste/hoogste aanbevolen dagelijkse dosering (1/2 tabletten) bevat de volgende ingrediënten:
Terminalia chebula (Haritaki) 358/716 mg, Emblica o-cinalis (Amalaki) 358/716 mg, Terminalia belerica (Bibhitaki) 199/398 mg, Rosa centifolia 70/140 mg. Bindmiddel tapioca.

Inhoud: 60 tabletten / 60 g

Wettelijke bepalingen: Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder