Triphala Plus MA 505

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

47,00

Excl. BTW: €43,12

Excl. BTW:
€43,12
Model:
047525
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving
In Triphala Plus van Maharishi Ayurveda zijn de beste eigenschappen van een zeer geprezen voedingssupplement bijeengebracht. Triphala is voedzaam en ondersteunt de vorming van ojas, volgens ayurveda de allerfijnste lichaamsmaterie. Ojas is bevorderlijk voor een lang leven, lichaamskracht, een aantrekkelijke uitstraling en geluk.

Triphala Plus is een uitstekende rasayana die in het hele lichaam Pitta harmoniseert en naar verluidt een zuiverende en verjongende werking heeft op de dhatus. Triphala wordt door vele ayurvedische artsen beschouwd als het populairste middel ter bevordering van de darmperistaltiek.

Maharishi Ayurveda Triphala Plus combineert de voordelen van triphala met de verkoelende werking van Rosa centifolia (ook wel koolroos of Provence-roos genoemd), wat de synergie van de drie vruchten nog meer versterkt.

De kwaliteit van Triphala Plus

  • 100% vegan
  • laboratoria getest
  • Vrij van zware metalen en toxines
  • Vrij van pesticiden, gluten, lactose en suiker
  • Vrij van kleurstoffen, smaakstoffen en kunstmatige additieven
  • Niet genetisch gemodificeerd
Het is een uitstekende rasayana die in het hele lichaam Pitta harmoniseert en zou een zuiverend en verjongend effect hebben op de dhatu’s. Door vele ayurvedische artsen beschouwd als het populairste middel ter bevordering van de darmperistaltiek (zie de belangrijke productaanwijzing).

Eigenschappen volgens de Ayurveda

Triphala is een synergetische combinatie van drie krachtige ingrediënten. Het is een uitstekende rasayana die in het hele lichaam verhoogde Pitta kalmeert. Met Rosa centifolia.

Het bevat 5 van de 6 smaakrichtingen: zoet, zuur, scherp, bitter en wrang. Volgens de Ayurveda heeft het een harmoniserend effect op de drie dosha’s van het lichaam, met name op Pitta en Kapha.

De potentie van triphala is koud, het heeft een zoete metabolische eigenschap.

Het wordt binnen ayurveda beschouwd als een krachtige rasayana om ama* te helpen verminderen en de vorming van ojas* te ondersteunen.

Bijzonderheden van onze grondstoffen en hun verwerking

Alle ingrediënten van onze Maharishi Ayurveda Triphala Plus komen uit India.
Amla, haritaki, bibhitaki en Rosa centifolia groeien duurzaam in een ideaal klimaat en ideale bodem en worden geteeld, zonder gebruik van pesticiden en vrij van giftige zware metalen.

Elke partij van onze Triphala Plus ondergaat een strenge fysisch-chemische analyse en microbiologische tests.

Gebruik

Volwassenen: 1-2 tabletten voor het slapen gaan met warm water.

Ingrediënten

De laagste/hoogste aanbevolen dagelijkse dosering (2/4 tabletten) bevat de volgende ingrediënten: Terminalia chebula (haritaki) 358/716 mg, Emblica officinalis (amalaki) 358/716 mg, Terminalia belerica (bibhitaki) 199/398 mg, Rosa centifolia 70/140 mg, bindmiddel tapioca.

Wettelijke bepalingen:
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Belangrijk: Een voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder