Jij bent God zeggen Maria Magdalena, Jezus en Maria

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

9,95

Excl. BTW: €9,13

Excl. BTW:
€9,13
Model:
100136
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Jij bent God zeggen Maria Magdalena, Jezus en Maria

Een intrigerend boek dat in de samenwerking tussen Gabriela en Reint en de spirituele meesters tot stand is gekomen:

In 'Jij bent God' bieden Maria Magdalena, Jezus en Maria hun hedendaagse leringen aan de mensheid aan. Zij leggen via hun doorgevingen aan Gabriela en Reint uit dat ook de mens God is. De mens maakt deel uit van het alom Goddelijke. Alles, ook op Aarde, is in wezen Goddelijk. De tijd is gekomen dat de mens God niet meer buiten zichzelf hoeft te plaatsen, maar in zichzelf herkent. Dat vertaalt zich ook in de relatie met jezelf, met je medemens en met de wereld en wel in het bijzonder in de manier waarop we met onszelf en met elkaar communiceren.

De nieuwe leringen dragen bij aan de collectieve en persoonlijke ontwikkeling van de mens. De verrassende inzichten kunnen de mensen helpen hun eigen spirituele autoriteit te ontdekken en voor de Goddelijkheid van de mens op Aarde te gaan staan.

Dit cruciale keerpunt in het denken van de mens over zichzelf zet de mens in zijn of haar werkelijke kracht, maakt dat de harten van de mensen worden geopend en dat eenheidsbewustzijn op Aarde mag worden ervaren.

Maria Magdalena, Jezus en Maria voorzien een nieuwe wereldorde voor de mensheid waarin onvoorwaardelijke liefde en eenheidsbewustzijn op een natuurlijke en hedendaagse manier kan worden ervaren. De meesters benadrukken in het kader hiervan de bijzondere taak van de mensheid in het scheppings- en evolutieproces van de Aarde en het Universum.

ISBN 978 90 807478 45 (248 pagina's)
Uitgeverij Follow Your Heart – Apeldoorn

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder