De weg naar beter - Isabel van Alphen

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

25,00

Excl. BTW: €22,94

Excl. BTW:
€22,94
Model:
100385
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

De weg naar beter door een gezonde leefstijl

De weg naar beter van Isabel van Alphen is een overzichtelijk geschreven boek over leefstijl. Het is simpel, duidelijk en praktisch toe te passen. De talloze illustraties maken de tekst aantrekkelijk en zorgen voor een visuele toelichting, waardoor het erg plezierig leest. Het is een heel compleet boek en naslagwerk geworden.

Volledig in de ban van een betere kwaliteit van leven voor eenieder van ons, schreef Isabel haar tweede boek. De focus ligt op gezondheidsbevordering in plaats van ziektebestrijding. Als de weg naar beter!

Leefstijl als gezondheidsfundament, wat kinderen op school eigenlijk al zouden moeten leren; levenslessen, die inzicht en duidelijkheid geven hoe je gezond en wel oud kan worden.

‘Spelregels’ voor vitaliteit

Hoe ga je om met stress in een digitale wereld? Hoe krijg je een betere connectie met jezelf? Hoe kun je goed voor jezelf zorgen?

In dit boek vind je de nodige aanwijzingen op het gebied van (juiste) voeding, slapen, lichaamsverzorging, beweging, ontspanning, bewust aanwezig ZIJN, relaties, bioritme, mindset en hoe om te gaan met gifstoffen.

Met daarnaast lekkere gezonde recepten en handige tabellen.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
 
 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 
Ontvang maandelijks gezondheidsinformatie en exclusieve aanbiedingen in je mailbox.