Dans der Hormonen - Isabel van Alphen

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

25,00

Excl. BTW: €22,94

Excl. BTW:
€22,94
Model:
100384
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Dans der Hormonen - Isabel van Alphen


Dans der hormonen is een toegankelijk en vernieuwend boek over hormonen. Het gaat namelijk niet alleen over hormonen, de vrouw en de menopauze. Isabel van Alphen besteed ook uitgebreid aandacht aan de nam en hormoonverval. Ze gaat in op onvruchtbaarheid en de rol van de man hierin.

Het boek bevat veel tips en adviezen over een gezonde levensstijl. Daarnaast wordt er vrij, open en praktisch geschreven over aanvullende hormoontherapie voor zowel vrouwen als mannen. Waarom is het gebruik van (bio-identieke) hormonen zo omstreden? Waarom schrijven veel artsen veelvuldig de synthetische ‘pil’ voor, waaraan zo veel nadelen kleven? Er ligt echt een taboe op hormoontherapie.

En dat is jammer, omdat het in balans brengen en aanvullen van hormonen een verschil van dag en nacht kan maken.

Veel klachten van vrouwen én mannen en zijn gerelateerd aan hormoonverlies, maar worden door reguliere behandelaars vaak niet als zodanig herkend!

In dit boek worden uitgebreid de verschillende hormonen besproken zoals Progesteron, Testosteron, Oestrogeen, DHEA, Cortisol en Adrenaline, Schildklierhormoon, Melatonine en Pregnenolon. Vervolgens wordt aangegeven wat de mogelijkheden zijn bij een hormonale disbalans. Met verhalen uit de praktijk en heel concrete adviezen.

Aandacht voor hormonen, omdat ze zo’n belangrijke sleutelrol vervullen in ons leven!

 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
 
 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 
Ontvang maandelijks gezondheidsinformatie en exclusieve aanbiedingen in je mailbox.