Hoe voeding kan genezen volgens Medical Medium Anthony William

Hoe voeding kan genezen volgens Medical Medium Anthony William

Hoe voeding kan genezen volgens Medical Medium Anthony William

Hoe voeding kan genezen volgens Medical Medium Anthony William

Geplaatst op 19-10-2023 door

Hoe voeding kan genezen volgens Medical Medium Anthony William

Anthony William heeft wereldwijd tienduizenden mensen geholpen met aandoeningen waarbij artsen geen oorzaak en/of remedie konden vinden. Hij kreeg bekendheid middels zijn eerste boek ‘Medical Medium’ en heeft inmiddels meerdere bestsellers geschreven, maar wie is Anthony William?


Wie is Anthony William?

Anthony is geboren met het unieke vermogen om met de geest van compassie (Spirit) te communiceren. Deze voorziet hem van buitengewone medische informatie over het helen van allerlei aandoeningen.

Vanaf zijn 4e levensjaar liet Spirit hem voortdurend zien wat er in de lichamen van de mensen aan de hand is. Zo zag hij de oorzaak van hun ziekte en wat de mensen zelf konden doen om te genezen. Al op jonge leeftijd hielp hij mensen de antwoorden te vinden om van hun kwalen af te komen.

Er kwamen steeds meer mensen naar hem toe voor een consult en de informatie ging de hele wereld over. Zelfs artsen vroegen hem advies. Inmiddels behoren zijn boeken tot wereldwijde bestsellers en zijn er vele duizenden verhalen van mensen die zichzelf hebben kunnen genezen.


Oorzaken van ziekten en chronische aandoeningen

Het uitgangspunt van zijn werk is dat ons lichaam dagelijks wordt blootgesteld aan allerlei giftige stoffen en stressoren. Denk daarbij aan straling, verontreiniging door lichaamsvreemde stoffen welke het immuunsysteem meer en meer belasten. William gaat uitgebreid in op de onderliggende oorzaken van diverse aandoeningen en waarom chronische ziekten juist in deze tijd exponentieel zijn toegenomen. Volgens hem is er een direct verband met de staat waarin de wereld momenteel verkeert.

Hij vertelt over een virus dat zeer goed gedijt op deze giftige stoffen en de onderliggende oorzaak zou zijn voor een heleboel chronische aandoeningen; het Epstein-Barr-Virus.


De helende kracht van groenten en fruit

Iedereen kan gezond worden volgens Anthony. Het geheim zit hem in de helende kracht van groenten en fruit. Met een unieke natuurlijke structuur heeft ieder voedingsmiddel zijn specifieke kwaliteiten die de algehele gezondheid ondersteunen.

Volgens Anthony William werken groenten, fruit, kruiden en wilde kruiden heilzaam op alle niveaus. Een voedingsmiddel brengt ons zowel lichamelijke voeding als emotionele ondersteuning en spirituele lessen. Maar de intelligentie van groenten en fruit reikt nog verder. De planten hebben het vermogen om zich af te stemmen op onze specifieke behoeften, ook wanneer wij ons zelf niet bewust zijn van onderliggende kwalen of behoeften.


In zijn boek Life Changing Foods vertelt hij per voedingsmiddel over de spirituele boodschap en heilzame werking. Ook vertelt hij bij welke klachten het gezond is en geeft hij overheerlijke recepten mee.
 

Wat je beter niet kunt eten

Er zijn ook voedingsmiddelen die je beter niet kunt eten. Volgens Anthony William vormen bepaalde soorten voeding een soort voedingsboden voor ziekten. Hieronder vallen mais, tarwe, soja en eieren. Bij sommige mensen raadt hij zelfs aan om granen helemaal te vermijden.


Het Zelf genezend vermogen

Net als de traditionele Chinese Geneeskunst gaat Anthony William uit van het vermogen van ons lichaam zichzelf te regenereren. Met een gezond voedingspatroon en voldoende biologische groenten en fruit kunnen wij dit herstellend vermogen stimuleren. Op overzichtelijke wijze vertelt hij per ziekte welke voeding, supplementen en kruiden heilzaam zijn. Daarnaast raadt hij een 28 daagse cleanse aan.


De sleutel tot gezondheid

De boodschap van zijn werk is duidelijk. Voeding vormt de sleutel tot gezondheid, welzijn en vitaliteit en die sleutel hebben wij zelf in handen.

De boeken van Anthony William bevatten een schat aan vooruitstrevende medische informatie die nergens anders te vinden is. Maar bovenal is zijn werk zeer toegankelijk en praktisch. Hij verschaft niet alleen inzicht maar geeft tal van tips waar je zelf direct mee aan de slag kunt.

Meer informatie over de supplementen die Anthony William aanbeveelt vindt je hier.

Disclaimer: verander uw levensstijl niet radicaal maar geleidelijk aan om uw lichaam langzaam te laten wennen om mogelijke heftige ontgiftigingsverschijnselen te voorkomen.
 

Reacties