Phyto mineralencomplex ultra geconcentreerd 100 ml

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

29,95

Excl. BTW: €27,48

Excl. BTW:
€27,48
Model:
100733
Levertijd:
3-4 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Zuivere colloïdale mineralen uit de prehistorische jungle

  • Organische mineralen
  • Zeldzame sporenelementen
  • Vloeibare colloïdale vorm
  • 100% Natuurlijk
  • Uitzonderlijk hoge biologische beschikbaarheid
  • Effectieve ontgifting zware metalen
  • Boviswaarde 220.000
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • In Miron® violet glas verpakking


Phyto Mineralencomplex ultra geconcentreerd in Miron® glas

Het Phyto Mineralencomplex van SomaVita bevat het hele spectrum van mineralen dat het menselijk lichaam nodig heeft. Het is een vloeibaar extract met meer dan 80 colloïdale mineralen en sporenelementen, afkomstig uit de prehistorische jungle. Het is een 100% zuiver natuurproduct met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

In de Verenigde Staten wordt het al ruim 90 jaar met veel succes verkocht. Het dankt zijn bijzondere eigenschappen aan de plantaardige oorsprong en de specifieke verhouding van de mineralen.


Mineralen van plantaardige oorsprong

De oorsprong van mineralen is van grote invloed op de mate waarin ze worden opgenomen. Anorganische mineralen (afkomstig van gemalen gesteenten of marine sedimenten) worden slechts voor 3-8% geabsorbeerd door het lichaam. Het overige deel moet worden afgescheiden en vormt dus eigenlijk een belasting in het lichaam. De mineralen in bronwater

De organische mineralen en sporenelementen in het Phyto Mineralencomplex van SomaVita zijn als het ware voorverteerd door het plantenrijk. Daardoor zijn ze voor mensen en planten gemakkelijk op te nemen.

Dankzij hun plantaardige oorsprong zijn de mineralen en sporenelementen in dit complex organisch gebonden en van nature colloïdaal. Colloïdale mineralen zijn zo klein dat ze in een vloeistof niet naar de bodem zakken en tevens negatief geladen. Dit zorgt ervoor dat de mineralen makkelijk de celwanden passeren en zeer goed worden opgenomen in de darmen. Het lichaam kan de organische mineralen nagenoeg voor 100% opnemen.

 

Synergetische werking

Het Phyto Mineralencomplex van SomaVita heeft een bijzondere synergetische werking. De werking levert namelijk meer op dan alleen de som van de mineralen en sporenelementen samen. Dit komt omdat de mineralen zich in de oorspronkelijke fytogene staat bevinden (organisch gebonden en colloïdaal). Maar ook vanwege de natuurlijke verhouding van de elementen en de grote verscheidenheid.
Biologische beschikbaarheid

Het complex heeft een zeer hoge biologische beschikbaarheid.
De vitale voedingsstoffen kunnen door het lichaam dus optimaal worden opgenomen en benut.
 

Essentiële mineralen

Mineralen zijn essentieel voor onze gezondheid. Deels worden ze opgeslagen in de botten en weefsels, deels gebruikt bij de biologische processen. Het lichaam maakt echter zelf geen mineralen aan, daarom is het van belang om er dagelijks voldoende van binnen te krijgen via de voeding.


De ontdekking: Mineralen uit een heilige bron

Zo’n 100 jaar geleden werd de helende werking van de mineralen bekend. Een ernstig zieke ranger werd door een bevriende Paiute indiaan meegenomen naar het zuidelijke deel van de Rocky Mountains. De man werd meegenomen naar een heilige bron om van het water te drinken. Zijn gezondheid herstelde daarna snel.

Onder de indruk van de heilzame werking is de ranger onderzoek gaan doen naar het bronwater. Hij ontdekte dat het water in de bron door een sediment stroomt waarin de restanten van een prehistorisch regenwoud liggen. Het is miljoenen jaren geleden onder de lava bedolven waardoor het plantenmateriaal in tact gebleven is en de mineralen hun oorspronkelijke structuur behouden hebben.

Het sediment is daardoor bijzonder rijk aan mineralen en sporenelementen in organische vorm, vrij van vervuiling of onzuiverheden. Het Phyto Mineralencomplex bevat de mineralen uit deze bron opgelost in zuiver bronwater.


Extreem hoge Boviswaarde SomaVita Phyto Mineralencomplex in Miron® glas

Bovis is de eenheid waarin de levenskracht of vitaliteit van een product wordt uitgedrukt. Hoe hoger deze waarde is, hoe hoger de energetische kwaliteit van de voeding. Een product met een Boviswaarde boven de 15.000 is superieur. Het Phyto Mineralencomplex in Miron® violetglas heeft een extreem hoge Boviswaarde van 220.000. Dit is door een gerenommeerd bedrijf in Nederland gemeten.
 

Samenstelling

Samenstelling per dosis van 4 ml (1 theelepel)
 

 Hoeveelheid

 % RI

 Calcium

 1,74 mg

 0,21%

 Chroom

 25,49 mcg  63,79%

 Koper

 3,19 mcg  0,32%
 Ijzer  1,19 mg  8,53%
 Magnesium  1,37 mg  0,36%
 Mangaan  38,29 mcg  1,92%
 Selenium  1,16 mcg  2,11%
 Zink  9,17 mg  91,84%
 

Het Phyto Mineralencomplex ultra geconcentreerd is een puur natuurlijk product, daarom kunnen de exacte waarden varieren van batch tot batch.

Bevat o.a. de volgende essentiële sporenelementen:

Antimoon, barium, beryllium, bismut, boor, broom, cerium, cesium, chloor, kobalt, dysprosium, erbium, europium, fluor, gadolinium, gallium, germanium, goud, hafnium, holmium, iridium, jodium, kalium, koolstof, lanthanum, lithium, lutetium, molybdeen, natrium, neodymium, nikkel, niobium, osmium, palladium, fosfor, platina, praseodymium, rhenium, rhodium, rubidium, ruthenium, samarium, zuurstof, scandium, zilver, strontium, zwavel, silicium, tantalum, tellurium, Terbium, thallium, thorium, titanium, vanadium, wolfraam, waterstof, ytterbium, yttrium, tin, zirkonium.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Geschikt om te gebruiken tijdens zwangerschap en lactatie

Dit product is 100% natuurlijk. Vrij van gluten, GMO, conserveringsmiddelen, maïs, suiker, dierlijke producten, zuivelproducten, hormonen, steroïden, herbiziden, pesticiden, kleur- of smaakstoffen en gluten. Er is geen garantie dat de verwerking in een glutenvrije omgeving plaatsvindt.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
 
 


Ontvang de Felicious nieuwsbrief

 
Wij versturen regelmatig een nieuwsbrief met informatie en altijd een leuke korting (maximaal één keer per maand).