Phyto mineralencomplex 500 ml

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

35,50

Excl. BTW: €32,57

Excl. BTW:
€32,57
Model:
100734
Levertijd:
3-4 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Ruim 80 bioactieve minerelen en sporenelementen

  • Ruim 80 essentiële mineralen
  • Vloeibare colloïdale vorm
  • 100% natuurlijk en plantaardig
  • Makkelijk in te nemen
  • Zeer hoge biologische beschikbaarheid
  • Effectieve ontgifting van zware metalen
  • In Miron® violetglas


Phyto mineralencomplex uit de Rocky Mountains

Het Phyto Mineralencomplex van SomaVita bevat meer dan 80 bioactieve mineralen en sporenelementen die essentieel zijn voor onze gezondheid. De vloeibare mineralen zijn afkomstig uit plantaardig materiaal dat bijzonder rijk is aan voedingsstoffen. Dankzij de organische binding en de colloïdale vorm worden de mineralen voor bijna 100% opgenomen in het lichaam.  

De unieke eigenschappen liggen in de plantaardige oorsprong van de Fyto mineralen en de specifieke verhouding waarin ze voorkomen.


Zuivere mineralen uit de Rocky Mountains

De mineralen komen uit een bijzondere bron in de Rocky Mountains. In dit gebied liggen de restanten van een prehistorisch oerwoud opgeslagen. Miljoenen jaren geleden is het onder lava bedolven en in half vergane staat bewaard gebleven. Dat betekent dat de mineralen hun oorspronkelijke organische vorm behouden hebben en biologisch actief zijn. Helemaal zuiver en vrij van vervuiling.


Het gehele spectrum aan voedingsstoffen

In de prehistorie bevatte de bodem alle 84 mineralen en sporenelementen. Het complex bevat dus niet alleen mineralen die veel vorkomen zoals calcium en magnesium, maar ook zeldzame sporenelementen zoals ijzer en jodium. Daar hebben wij maar weinig van nodig maar ze zijn wel essentieel voor een optimale gezondheid.


De juiste hoeveelheid mineralen

Met het Phyto Mineralencomplex krijg je van ieder mineraal precies de juiste hoeveelheid binnen. Dankzij de plantaardige oorsprong hebben ze een natuurlijke verhouding tot elkaar.


Colloïdale mineralen met hoge biologische beschikbaarheid

De mineralen zijn van plantaardige oorsprong, daardoor zijn ze van nature colloïdaal en organisch gebonden. Colloïdaal betekent dat het mineraal zo klein is dat het in vloeistof opgelost blijft en negatief geladen is. Dankzij de plantaardige oorsprong zijn ze organisch gebonden aan fulvinezuur, een onderdeel van humus. Fulvinezuur zorgt ervoor dat planten de voedingstoffen via hun wortels kunnen opnemen. Deze beide eigenschappen zorgen ervoor dat de mineralen een bijzonder hoge biologische beschikbaarheid hebben en voor bijna 100% in ons lichaam worden opgenomen.


Natuurlijke extractie

De mineralen worden met zuiver water uit de humuslaag gespoeld. Dit bootst het natuurlijke proces na. Daarna wordt het op innovatieve wijze verwerkt, gezuiverd en wordt het extract opgelost in zuiver bronwater. Het mineralencomplex bevat de mineralen opgelost in zuiver bronwater.


De werking van mineralen

Mineralen zijn essentieel voor onze gezondheid. Ze helpen bij de opname van vitaminen en ondersteunen enzymen bij de stofwisseling. Maar het lichaam maakt zelf geen mineralen aan. Het is dus belangrijk om er dagelijks voldoende van binnen te krijgen.


Mineralentekort in groenten en fruit

Het innemen van extra plantaardige mineralen is tegenwoordig erg belangrijk. De laatste decennia is het gehalte aan mineralen in de landbouwgrond drastisch gedaald. Het VN Earth Summit Report (1992) heeft aangetoond dat de aarde ongeveer 85% minder mineralen bevat dan 100 jaar geleden. Daardoor bevat ons eten ook niet langer de benodigde hoeveelheid voedingsstoffen.


Samenstelling

Het Phyto Mineralencomplex is een zuiver, natuurlijk product en bevat een natuurlijke samenstelling van bio-actieve mineralen en sporenelementen van plantaardige oorsprong, fulvinezuur en gezuiverd water.

Samenstelling per dosis (15 ml, 1 eetlepel)

 

 Hoeveelheid

 % RI

 Calcium

 1,63 mg

 0,20%

 Chroom

  23,9 mcg  59,8%

 Koper

  2,99 mcg  0,30%
 Ijzer  1,12 mg  8,0%
 Magnesium  1,28 mg  0,34%
 Mangaan   35,86 mcg  1,8%
 Selenium  1,09 mcg  1,98
 Zink   8,60 mg  86,1%
Aangezien dit een natuurlijk product is, kunnen de waarden enigszins variëren afhankelijk van de batch.

Bevat onder anderen de volgende essentiële sporenelementen:

Antimoon, barium, beryllium, bismut, boor, broom, cerium, cesium, chloor, kobalt, dysprosium, erbium, europium, fluor, gadolinium, germanium, goud, hafnium, holmium, iridium, jodium, kalium, koolstof, lanthaan, lithium, lutetium, molybdeen, natrium, neodymium, nikkel, niobium, osmium, palladium, fosfor, platina, praseodymium, rhenium, rhodium, rubidium, ruthenium, samarium, zuurstof, scandium, zilver, strontium, zwavel, silicium, tantalium, tellurium, terbium, thallium, thorium, titaan, vanadium, wolfraam, waterstof, ytterbium, yttrium, tin, zirkonium.

Inhoud: 500 ml

Dit product is 100% natuurlijk. Vrij van gluten, GMO, conserveringsmiddelen, maïs, suiker, dierlijke producten, zuivelproducten, hormonen, steroïden, herbiciden, pesticiden, kleur- of smaakstoffen en gluten.


Makkelijk in gebruik

Het vloeibare extract kan eenvoudigweg worden ingenomen met sap of een smoothie. Ook geschikt voor kinderen.


Levenskrachtige mineralen

De levenskracht van een product wordt uitgedrukt in de eenheid Bovis. Hoe hoger de Boviswaarde, hoe hoger de energetische kwaliteit. Voeding met een Boviswaarde boven de 15.000 is superieur en zeer gezond. De Boviswaarde van de SomaVita hoog geconcentreerde Phyto Mineralencomplex in Miron® violet glas is maar liefst 115.200!

Vanwege de Gezondheidsclaimsverordening en de KOAG/KAG mogen we de krachtige werking van dit mineralencomplex hier niet noemen. Door op internet te zoeken naar “organische mineralen” en “research” kan men zeer veel wetenschappelijke gezondheidsartikelen vinden die hier specifiek op ingaan.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
 
 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 
Ontvang maandelijks gezondheidsinformatie en exclusieve aanbiedingen in je mailbox.