Enzym-Digest Pro

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

29,65

Excl. BTW: €27,20

Excl. BTW:
€27,20
Model:
100711
Levertijd:
3-4 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving
  • Ondersteunt de spijsvertering in de darmen met speciaal geselecteerde enzymen
  • Bevat 14 verschillende, zeldzame en specialistische enzymen
  • Breed inzetbaar enzymenproduct
  • Bevat alleen pure ingrediënten zonder toevoegingen
  • Vrij van GMO en nanotechnologie
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • In glasverpakking
 


Enzymen zijn speciale eiwitten die betrokken zijn bij de vertering van voedsel. Enzym-Digest Pro helpt een tekort
aan enzymen aan te vullen. Het bevat 14 verschillende, zeldzame en gespecialiseerde enzymen. Het ondersteunt de optimale vertering van voedingsstoffen. Dit kan leiden tot een betere opname van voedingsstoffen, zodat het lichaam veel beter kan herstellen.

Enzym Digest Pro bevat onder andere de volgende enzymen: Endo-peptidase, Acid Protease, Exo-Peptidase, Hemiculase, Xylanase, Endo Glucanase, Phytase, Beta Glucanase en Lactase.

De meeste van deze enzymen zijn weinig tot niet voorkomend in andere enzymenproducten. Ze zijn zeer zeldzaam en erg specialistisch in het ondersteunen van de spijsvertering in het darmstelsel. Het maakt dat de Enzym-Digest Pro formule breed inzetbaar is om de spijsvertering te optimaliseren.

De spijsverteringsenzymen in Enzym Digest Pro ondersteunen de afbraak van vetten, koolhydraten en eiwitten, veilig en effectief met behulp van een geselecteerde combinatie van krachtige enzymen van de hoogste kwaliteit. Voor de opname van voedingsstoffen is voldoende enzymproductie nodig voor het splitsen van meervoudige suikers en vetten in plantaardige en dierlijke voeding.

In de regel nemen spijsverteringsenzymen en maagzuur af naarmate de leeftijd vordert. De inname van Enzym-Digest Pro bevordert de splitsing van meervoudige suikers en vetten, waardoor ziekten of leeftijd gerelateerde tekortkomingen kunnen worden gecompenseerd.

Een gecombineerde inname met Micro-Digest Pro kan een goede ondersteuning bij veel maag-darm-problemen geven.

Vanwege de Gezondheidsclaimsverordening en de KOAG/KAG mogen we de krachtige werking van de diverse enzymen hier niet noemen. Door op internet te zoeken met bijvoorbeeld duckduckgo.com naar “spijsverteringsenzymen” en “research” kan men zeer veel wetenschappelijke gezondheidsartikelen vinden die hier specifiek op ingaan.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder