Vata Balance tabletten (50 tabl), MA1401

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

25,00

Excl. BTW: €22,94

Excl. BTW:
€22,94
Model:
041401
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving
Volgens de ayurvedische opvatting heeft de geest van nature een rustige en heldere manier van functioneren. Wanneer de vata verhoogd is kan deze rust verstoord raken. Naast levensstijl, tijd van de dag en voeding spelen ook de seizoenen een belangrijke rol bij de balans van de dosha’s. De energierijke, enthousiaste, heldere en oplettende Vata-dosha reageert sterk op bepaalde factoren zoals koud en winderig weer. Nervositeit, weinig veerkracht, zorgen, problemen bij het inslapen en een onregelmatige eetlust kunnen daarvan het gevolg zijn.

Naast regelmatig ontspannen, voldoende nachtrust en warme, voedende maaltijden beveelt ayurveda voedingssupplementen aan die zijn afgestemd op de behoeften van het lichaam. Deze speciale kruidenmelange helpt om een verhoogd Vata te harmoniseren.

De receptuur bevat uitzonderlijke kruiden van het subcontinent India die al duizenden jaren binnen ayurveda worden gebruikt: ashwagandha, brahmi, zoethout, narduskruid, guduchi, galanga, navelkruid en akkerwinde. Het meest kostbare ingrediënt zijn parels in poedervorm.
  • In laboratoria getest
  • Vrij van zware metalen en toxines
  • Vrij van pesticiden, gluten en suiker
  • Vrij van kleurstoffen, smaakstoffen en kunstmatige additieven
  • Niet genetisch gemodificeerd

Bijdrage aan de gezondheid

Deze ayurvedische rasayana is gebaseerd op de oude wetenschap van ayurveda en brengt de Vata-dosha, het bewegingsprincipe, in balans.

Hoge kwaliteit

Alle planten worden duurzaam geteeld in het ideale klimaat en de ideale bodem, zonder pesticiden en vrij van giftige zware metalen.

Onze Vata Balance ondergaat een strenge fysisch-chemische analyse en microbiologische tests.

Gebruik

Gebruik voor volwassenen:
1 tablet 2 x per dag met warm water of vruchtensap.

 

Ingrediënten per 2 tabletten

Nardostachys jatamansi 617 mg, Withania somnifera (ashwagandha) 617 mg, Glycyrrhiza glabra (zoethout) 164 mg, Tinospora cordifolia (guduchi) 131 mg. Waterig extract uit: Centella asiatica 123 mg, Convolvulus pluricaulis 123 mg. Parel 65 mg. Verdikkingsmiddel arabische gom. Alpinia galanga 33 mg. Tinospora cordifolia (guduchi) 16 mg. Omhulsel Carboxymethylcellulose. Bindmiddel rijst.

Inhoud: 50 tabletten

Wettelijke bepalingen:
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Belangrijk: Een voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder