Permsal Magnesium Aloe Vera Body Gel 500ml

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

39,50

Excl. BTW: €32,65

Excl. BTW:
€32,65
Model:
100801
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Permsal magnesium aloë vera gel

De Permsal bodygel met magnesium en aloë vera is speciaal samengesteld voor de gevoelige huid. Het geeft een zachte verzorging van de huid en werkt helend. Vandaar dat de gel zeer geschikt is voor toepassing bij huidproblemen. Dankzij de natuurlijke ingrediënten kalmeert de huid direct. Daarnaast bevat de gel vitamine A, C en E en heeft een pijnstillende en ontstekingsremmende werking.

De voordelen van magnesium en aloë vera gel

Magnesium zorgt voor een diepe ontspanning van de spieren en heeft een kalmerende werking op het gemoed. Niet voor niets spreekt men van met ontspanningsmineraal.
Aloë vera wordt in de Ayurveda veelvuldig gebruikt bij huidproblemen en wondgenezing. Het kruid brengt de drie Ayurvedische dosha’s in balans. Ook in de Chinese geneeskunst wordt het, vanwege haar antibacteriële werking, vaak aanbevolen bij schimmelziekten.


De verzorgende gel trekt volledig in en plakt niet. Daarnaast helpt de magnesiumgel met aloe vera tegen huidveroudering. Ideaal naast het gebruik van onze andere magnesiumproducten. Bij Felicious kun je bijvoorbeeld ook magnesium-bodyscrub kopen en vele andere producten die de natuurlijke gezondheid ondersteunen.
Om dagelijks voldoende magnesium binnen te krijgen kunnen magnesiumproducten voor de huid gecombineerd worden met orale inname. Bijvoorbeeld met
Permsal Magnesium Citraat poeder, de meest zuivere vorm van magnesium voor inwendig gebruik.

Dit product wordt gratis verzonden.

Neem gerust
contact met ons op voor meer informatie over magnesium.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder