Liposomale Vitamine D3 + K2 met Magnesium 30 caps.

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

19,95

Excl. BTW: €18,30

Excl. BTW:
€18,30
Model:
100701
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Liposomale Vitamine D3 + K2 met Magnesium (30 caps.)

Bij Felicious, dé specialist, kun je een magnesiumsupplement van SomaVita kopen. Deze liposomale capsules kun je dagelijks, bij voorkeur na een maaltijd, innemen voor een extra dosis magnesium. Deze capsules worden in het maag- en darmkanaal afgebroken en via de bloedbaan naar de organen die deze het hardst nodig hebben, gebracht. Naast een supplement met magnesium kun je bij ons ook producten met phytomineralen kopen.

Vitamine- en magnesiumsupplement kopen
Wil je een magnesiumsupplement kopen met hierin ook vitamines? Ons assortiment beschikt over magnesiumcitraat poeder dat je kunt nemen als aanvulling op jouw dieet. Magnesiumsupplementen met vitamine K dragen bijvoorbeeld bij aan de botaanmaak van het lichaam en het verstevigt uw tanden. Magnesium helpt verder ook bij ontspannen van de spieren en verlaagt stresslevels. Neem de supplementen in bij het avondeten en zorg zo voor een goede nachtrust.


Een supplement met magnesium en phytomineralen kopen

SomaVita heeft ook producten met phytomineralen beschikbaar, deze rijke mineralen zorgen voor een extra opname van magnesium. Daarnaast helpen ze bij uw metabolisme en ontgiften het lichaam. Het zorgt er ook voor dat uw lichaam andere vitamine en mineralen makkelijker opneemt. Naast een supplement met magnesium kun je bij ons ook vloeibare magnesium kopen. Dit wordt ingewreven op de huid voor een ontspannen gevoel. Voor een verdere bijdrage aan de nachtrust, kun je bij ons ook een heerlijke jialogulan kruidenthee kopen.


Bestel jouw voedingssupplementen online

Wil jij een magnesiumsupplement met vitamines of wellicht een supplement met phytomineralen en magnesium kopen? Bestel deze dan nu op onze webshop. Onze ruime voorraden zorgen dat wij deze snel bij je kunnen bezorgen. Wil je meer weten over de bijzondere phytomineralen of andere producten? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 6 577 782 43 of stuur een e-mail naar info@felicious.nl.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder