Liposomale Gewrichtsformule (60 caps)

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

32,95

Excl. BTW: €30,23

Excl. BTW:
€30,23
Model:
100705
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Liposomale Gewrichtsformule met bamboe silica

De liposomale gewrichtsformule van SomaVita is een van de meest krachtige supplementen voor regeneratie van de gewrichten. Het bevat natuurlijke bamboe silica, MSM, glucosamine en boswellia. Dit zijn allemaal stoffen die deze functie ondersteunen. Ze worden gemakkelijk opgenomen in het lichaam dankzij de liposomale vorm. Zo ondersteunt de formule het behoud van soepele gewrichten en gezond kraakbeen.

Voldoende voedingsstoffen voor de gewrichten

Om de gewrichten soepel te houden heeft het lichaam voldoende voedingsstoffen nodig. De liposomale gewrichtsformule bevat

MSM (methylsulfonylmethaan)

MSM is een organische zwavelverbinding. Zwavel is een essentiële voedingsstof die belangrijk is bij vele processen en functies in het lichaam. Ons lichaam gebruikt er dagelijks grote hoeveelheden van. Zwavel komt voor in iedere cel van ons lichaam.

Glucosamine

Glucosamine is een natuurlijke verbinding van glutamine en fructose. Het is een belangrijk bestanddeel van ons kraakbeen en de gewrichten. Het komt eigenlijk niet in natuurlijke voedingsmiddelen voor. Alleen in kraakbeen en schalen van schaaldieren. Daardoor is de kans groot dat ons lichaam te weinig glucosamine binnenkrijgt.

Bamboe Silica

Bamboe Silica is zeer rijk aan het mineraal silicium. Een van de meest voorkomende minralen in de natuur. Veel andere mineralen zijn afhankelijk van silicium. Zo wordt magnesium slecht opgenomen bij een tekort aan silicium. Het komt veel voor in bindweefsel, kraakbeen, huid, haren en nagels. Silicium werkt synergetisch met MSM en glucosamine.

Boswellia

Boswellia is een hars afkomstig van de wierookboom. In de Ayurveda is de werking van deze plant al eeuwen bekend. zorgt voor het behoud van soepele gewrichten, gezond kraakbeen en gezond bindweefsel.

Natuurlijke productiemethode

De liposomale gewrichtsformule van SomaVita wordt op natuurlijke wijze geproduceerd. Er wordt geen gebruik gemaakt van hitte, hoge druk of chemicaliën.

Geschikt voor vegatariërs en veganisten.


Vanwege de Gezondheidsclaimsverordening en de KOAG/KAG mogen we de krachtige werking van MSM, glucosamine, silicium, boswellia en de synergie van deze voedingsstoffen hier niet noemen. Door op internet te zoeken naar een van bovenstaande voedingsstoffen gecombineerd met de zoekterm “ontstekingsremmend” zijn er zeer veel wetenschappelijke gezondheidsartikelen te vinden die hier specifiek op ingaan.
​​
Producent: Soma Natural Products B.V.

Extra informatie
Een voedingssupplement is geen vervanging van gevarieerde voeding. Het is geen geneesmiddel. Bij zwangerschap, het gebruik van medicatie of in het geval van twijfel raadpleeg altijd eerst je huisarts voor medisch advies.
 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
 
 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 
Ontvang maandelijks gezondheidsinformatie en exclusieve aanbiedingen in je mailbox.