Kapha aroma olie

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

23,00

Excl. BTW: €19,01

Excl. BTW:
€19,01
Model:
060300
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving
Als de winter voorbij is en de lente in aantocht is, begint de Kapha-tijd. Veel mensen voelen zich nu slap en lusteloos. Ze zijn moe, ongeconcentreerd en terneergeslagen, en hun bloedsomloop kan wel wat ondersteuning gebruiken. Typische signalen van de zogeheten ‘voorjaarsmoeheid’.

Het verlangen naar zonnestralen en hogere temperaturen is groot. Lichaam en geest hebben echter tijd nodig om zich aan te passen. Met een uitgebalanceerde samenstelling van eucalyptus, wierook, kamfer en andere geuren ondersteunt deze aromatische olie het harmoniseren van de wat zware dosha Kapha. Deze olie wordt daarom in het bijzonder aanbevolen in het voorjaar en bij mensen met een Kapha-dominantie. Voor een innerlijke balans en een optimaal begin van de mooiste tijd van het jaar!

Om de weldadige geur volledig vrij te laten komen, kan het beste een geurlamp of een geursteen worden gebruikt. 2 tot 3 druppels zijn voldoende.

Gebruik

100 % Natuurlijke etherische oliën voor aromaverdampers. Bevat Linalool, Limonene. Kan allergische reacties veroorzaken.

Schept een opwekkende en levendige sfeer voor een krachtig begin van een nieuwe dag en werkt bemoedigend.

Ingrediënten

Wierookhars, Rozemarijn, Kampfer, Gomboom, Lavendel.
100 % Natuurlijke etherische oliën.

Inhoud: 10 ml

Wettelijke bepalingen: Schadelijk bij opname door de mond. Schadelijk: kan na verslikken longschade veroorzaken. Bij inslikken niet het braken opwekken: direct een arts raadplegen en de verpakking of het etiket tonen. Aanraking met de ogen en de huid vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Schadelijk, ontvlambaar.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Tags: