Calcio Care MA925

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

20,50

Excl. BTW: €18,81

Excl. BTW:
€18,81
Model:
040925
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving
Om ervoor te zorgen dat onze botten stabiel blijven en zenuwen, spieren en spijsvertering optimaal functioneren, is het van belang ons lichaam regelmatig van calcium te voorzien. Maar calcium is niet meteen calcium!

Calcio Care van Maharishi Ayurveda is een uitzonderlijke bron van natuurlijk, volgens ayurvedische principes veredeld calcium.
 • duurzaam gewonnen, uit natuurlijk afgebroken delen van geselecteerd zeekoraal
 • in een synergetische combinatie met krachtige ayurvedische kruiden en vruchten
 • traditioneel vervaardigd volgens eeuwenoude recepten
 • ideaal voor vegetariërs en veganisten
 • eersteklas biologische beschikbaarheid

Bijdrage aan de gezondheid

Calcium is een van de belangrijkste mineralen in het menselijk lichaam. Stabiele botten en tanden zijn zonder calcium ondenkbaar. Spieren, zenuwen, bloedstolling, enzymen en hormonen zijn allemaal aangewezen op calcium.

Tegelijk is onze levensstijl een echte calciumdief. Factoren als stress, moderne eetgewoonten, schadelijke invloeden van buitenaf en een gebrek aan lichaamsbeweging kunnen leiden tot verzuring en plunderen de kostbare calcium- en magnesiumvoorraad van ons lichaam, dat om optimaal te functioneren niet zonder een volwaardige mix van hoogwaardige, basische mineralen kan.

Des te belangrijker is het ons lichaam regelmatig te voorzien van calcium met een goede biologische beschikbaarheid!

Calcium draagt bij aan

 • de instandhouding van normale botten en tanden
 • celdeling en -specialisatie
 • een normale werking van de spieren
 • een normale werking van de neurotransmissie
 • een normale werking van de bloedstolling
 • een normaal energieleverend metabolisme
 • de normale werking van de spijsverteringsenzymen

Bijzonderheden van onze grondstoffen en hun verwerking

Dit product bevat natuurlijk calcium uit geselecteerd, duurzaam geoogst zeekoraal. De belangrijkste bestanddelen van koraal zijn calcium en magnesium. We gebruiken geen levend koraal uit koraalriffen, maar enkel natuurlijk afgebroken stukken bloedkoraal (Corallium rubrum), die met de grootste zorgvuldigheid worden verzameld.

Gebaseerd op de holistische gezondheidskennis van ayurveda bevat Calcio Care een combinatie van uit de zee afkomstig calcium en geselecteerde ayurvedische kruiden en vruchten. Volgens ayurveda zorgt deze uitzonderlijke, in eeuwenoude geschriften overgeleverde combinatie ervoor dat het calcium uit de zee optimaal kan worden opgenomen door ons lichaam.

Gebruik

Gebruik voor volwassenen: 2 x daags 1-2 tabletten 1/2 uur voor het ontbijt en avondeten met warm water. De laagste/hoogste dagelijkse aanbevolen dosering (2/4 tabletten) bevat: calcium191/382 mg (24/48 % van de Referentie Inname).

Samenstelling

De laagste/hoogste aanbevolen dagelijkse dosering (2/4 tabletten) bevat de volgende ingrediënten:
Emblica officinalis (amalaki) 435/871 mg, Corallium rubrum (koraal) 217/435 mg, Tinospora cordifolia (guduchi) 217/435 mg. Waterig extract uit: Phyllanthus niruri 54/109 mg, Tinospora cordifolia (guduchi) 54/109 mg. Bindmiddel maïs (biologisch, glutenvrij). Bindmiddel rijst.

Inhoud: 60 tabletten / 30 g

Wettelijke bepalingen: Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
Tags: