Bonaso Miracle stick 2 stuks

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

15,00

Excl. BTW: €12,40

Excl. BTW:
€12,40
Model:
100129
Levertijd:
3-4 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Productinformatie

Navullen:

Druppel 10-15 druppels Japanse plantenolie op de wattenstick en plaats deze in de neusinhaler. Sluit de neusinhaler met de dop.

Onze Japanse plantenolie

Een 100% zuiver destillaat van de wilde Japanse vulkaanmunt. Deze muntsoort groeit uitsluitend op een vulkanische bodem en dat maakt deze munt zo uniek. De plant wordt maar 7 tot 12 cm hoog met hele kleine bladeren. Om één liter van deze olie te winnen, is ongeveer 45 kilo verse bladeren voor nodig. Met veel zorg geselecteerd, in een zeer zacht proces gedestilleerd. 

 

100% natuurlijk, EU gecertificeerd

De Japanse plantenolie bevat geen alcohol, kleurstoffen of kunstmatige aroma’s, zonder conserveringsmiddelen, kamfer en chlorofyl. Hierdoor is de olie ook geschikt voor mensen met luchtwegproblemen. Om de beste kwaliteit te garanderen selecteren wij producten met testanalyses en puurheidscertificaten die onderworpen zijn aan strikte EU-kwaliteitseisen.

 

Geen plastic en aluminium, alleen glas

Wist je dat door plastic en aluminium verpakkingen uiteindelijk xeno-oestrogenen in je product gaan zitten? Het effect hiervan kan namelijk zijn dat er een disbalans ontstaat in je hormonenhuishouding. Dus al onze oliën alleen in glazen flesjes!

 

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder