Het lichaam op een natuurlijke manier ontgiften

Het lichaam op een natuurlijke manier ontgiften

Het lichaam op een natuurlijke manier ontgiften

Het lichaam op een natuurlijke manier ontgiften

Geplaatst op 9-6-2023 door Felicious

Wanneer ons lichaam bezig is met ontgiften worden de afvalstoffen via de spijsvertering, nieren en huid uitgestoten. Dat kan soms tijdelijk ongemak veroorzaken zoals buikpijn, opgeblazenheid, huiduitslag, stijfheid of zelfs migraine.

Wat kunnen we doen om het lichaam te ondersteunen bij de afvoer en klachten te verzachten?

Natuurlijke kruidenthee is een geweldig en makkelijke manier om de spijsvertering te verzachten en de darmen op een milde maar effectieve manier te reinigen. Vocht hydrateert het lichaam en spoelt de vrijgekomen afvalstoffen weg.

Een bijzondere kruidenthee

Jiaogulan is een bijzondere kruidenthee met een unieke smaak. De thee is bijzonder zacht voor het lichaam en heeft een rustgevend effect op het zenuwstelsel. Daardoor voel je je heerlijk ontspannen en comfortabel in je buik.

Jiaogulan bevat veel vitaminen en mineralen die nodig zijn bij de processen in het lichaam. Ook is het een van meest krachtigste antioxidanten. Antioxidanten maken vrije radicalen onschadelijk en beschermen de cellen tegen schade. Ze zorgen dat afvalstoffen sneller het lichaam kunnen verlaten.

Makkelijker omgaan met stress

Jiaogulan is ook een adaptogeen. Dat zijn planten die het vermogen van ons lichaam vergroten om om met stress om te gaan. Ze zorgen er als het ware voor dat wij ons makkelijker kunnen aanpassen aan onze omgeving (to adapt). Daardoor ervaren wij minder negatieve gevolgen van stress.

Een heerlijke thee voor iedere dag

Jiaogulan thee kan iedere dag gedronken worden. Voor een heerlijk zomers drankje laat je de thee afkoelen en serveer je hem koud.
 

Reacties