Anastasia deel 5 - Wie zijn wij?

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

18,45

Excl. BTW: €15,25

Excl. BTW:
€15,25
Model:
100334
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Deel 5 van De rinkelende dennen van Rusland

Je bent vrij, je bent vrij, en iedere mens is voor zichzelf een schepper.

Fragment uit deel 5; Twee beschavingen

We hebben allemaal haast, we zijn constant bezig om ergens te komen of iets te bereiken. Ieder van ons wil zijn grote liefde tegenkomen, een gezin stichten, gelukkig leven. Maar of er velen van ons zijn die erin slagen het gewenste ook te realiseren?

Waar hangt onze tevredenheid of ontevredenheid over het leven van af? Wat bepaalt ons succes of ons falen? Wat is de zin van het leven van ieder mens afzonderlijk en van de mensheid als geheel? Wat wacht ons in de toekomst?

Al sinds jaar en dag houden deze vragen de mensheid bezig, maar nog nooit heeft iemand er een duidelijk antwoord op gegeven. Zou het niet boeiend zijn om te weten in wat voor land we over vijf of tien jaar leven ? Of in wat voor wereld onze kinderen zullen wonen? Maar we weten het niet, we zijn waarschijnlijk niet eens in staat ons een voorstelling te maken van onze eigen toekomst, omdat we immers zo haastig op weg zijn ... maar waarnaartoe?

Het is ongelofelijk maar waar: voor het eerst dat ik een welomlijnd beeld van de toekomst van ons land kreeg, kwam dit niet van wetenschappers of politici, maar van Anastasia, de kluizenares in de taiga. En niet alleen schetste zij het beeld van een prachtige toekomst, ze toonde ook de haalbaarheid ervan met klinkende argumenten aan, zelfs al voor onze huidige generatie. In feite heeft ze me het ontwerp voor de ontwikkeling van ons land gepresenteerd.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
 
 


Ontvang de Felicious nieuwsbrief

 
Wij versturen regelmatig een nieuwsbrief met informatie en altijd een leuke korting (maximaal één keer per maand).