Anastasia deel 1 - energie van je familielijn

GRATIS VERZENDING VANAF €29,-

19,95

Excl. BTW: €16,49

Excl. BTW:
€16,49
Model:
100330
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

De rinkelende dennen van Rusland

De boekenreeks 'De rinkelende dennen van Rusland' over de Siberische Anastasia heeft miljoenen lezers overal ter wereld een andere kijk op hun leven gegeven. De boeken inspirere om je aangeboren scheppingskracht te benutten en je op tastbare wijze te laten ervaren wat vrijheid kan betekenen.

Anastasia is een jonge vrouw die zonder huis in de Siberische taiga leeft. Hoewel ze nooit naar een 'echte' school is geweest, verklaart ze dat ze de inzichten van de westerse wetenschap tamelijk primitief vindt. Voor een wereld in verwarring biedt ze inspiratie, een visie, en - in klare taal - haalbare en bevredigende oplossingen voor tal van onze gezondheids-, welvaarts-, ecologische en zingevingsproblematieken. Bovenal is de reeks een liefdesverhaal.

Hoe het begon:

De nuchtere Russische zakenman Vladimir Megre ontmoette op een reis met zijn koopvaardijschip over de rivier de Ob twee oude mannen. Zij wilden zijn bemanning lenen om een rinkelende 'kedr' ofwel Siberische den te oogsten die bekend stond om zijn heilzame werking. Megre ging niet in op het dringende verzoek en zette zijn reis voort. Het voorval liet hem echter niet los, en een jaar later keerde hij terug naar de plek van ontmoeting. Ditmaal trof hij daar niet de beide mannen, maar ontmoette hij hun kleindochter, Anastasia. Het was het begin van een bijzondere relatie. Anastasia heeft niet alleen een visie voor de aarde en de mensheid, ze lééft die visie, en in dit eerste boek van deze serie maakt ze Megre deelgenoot.

De Anastasia reeks

In dialoog met de schrijver Vladimir Merge (en dus met de lezer) presenteert Anastasia stap voor stap beelden die alle facetten van het leven bestrijken. Van liefde, vrijheid, de bestemming van de mens, tot praktische zaken zoals het onderwijs, voeding en gezondheid, economie en staatsinrichting.

De reeks geeft beelden van een nieuwe, menselijke beschaving. Een wereld waarin het leven zelf, liefde, vrijheid en vervulling op de planeet Aarde het uitgangspunt zijn. Een wereld waarin ruimte is om ons onbenutte menselijke potentieel aan te boren en te leren benutten.

De boeken geven ons scheppende beelden als het begin van een hoopvolle toekomst.
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder
 
 


Ontvang de Felicious nieuwsbrief

 
Wij versturen regelmatig een nieuwsbrief met informatie en altijd een leuke korting (maximaal één keer per maand).