Warmtepads

Warmtepad van Permsal voor het hart

Permsal heeft een warmtepad in drie verschillende vormen beschikbaar: een hartvorm om handen te verwarmen, warmtepad speciaal ontworpen voor de voeten en een warmtepad speciaal ontworpen voor nek en schouders. Felicious heeft deze warmtepads voor jou beschikbaar. Geniet en ontspan door de weldadige combinatie van warmte en magnesium. Deze handige pads verwarmen zichzelf. Wil jij een warmtepad van Permsal voor je hart, voeten of nek en schouders gebruiken?

Warmtepad van Permsal: hart, voeten of nek en schouders

Een warmtepad van Permsal is dé manier om de handen, de voeten of de nek en schouders te verwarmen. Gebruik dit bijvoorbeeld in combinatie met magnesiumgelproducten. De warmte zorgt voor ontspanning van de spieren en bloedvaten. Tevens zorgt dit ervoor dat de poriën in de huid openen en de magnesium nóg beter wordt opgenomen.

Gebruik van de warmtepad

De warmtepads werken het beste in combinatie met andere producten van Permsal. Daarnaast werken de specifieke vormen van de warmtepads ook het beste op hun beoogde locaties. Wil je de warmtepad ook gebruiken met andere magnesiumproducten? Bekijk dan bijvoorbeeld onze olie en sportgel. Wrijf deze in voor gebruik, zodat de huid de magnesium opneemt. Daarnaast zijn de warmtepads uitstekend te combineren met een heerlijk kopje warme Jiaogulanthee.
Zo kom je heerlijk tot rust terwijl je spieren ontspannen. Volg de volgende stappen bij gebruik van de warmtepads.
  • Smeer jezelf in met magnesiumolie of magnesiumgel!
  • Buig vervolgens het metalen plaatje van de warmtepad tot dat deze klikt
  • Er komt dan een vloeistof vrij die langzaam warm wordt
  • Breng de warmtepad aan op de gewenste locatie
Na gebruik kun je de warmtepads uitkoken, zodat je deze gemakkelijk kunt hergebruiken. Let hierbij wel op dat de inhoud van de warmtepad niet aan de pan kleeft. Daarnaast wordt het ook afgeraden om de warmtepad op te warmen in de magnetron!

Bestel jouw warmtepads online

Wil jij warmtepads van Permsal voor nek en schouders, handen of voor voeten kopen? Bekijk dan de mogelijkheden binnen ons assortiment en bestel online. Wil je meer weten over ons of de producten van Permsal? Stuur dan een e-mail naar info@felicious.nl of bel ons via +31 6 577 782 43.

Warmtepad hart

Warmtepad hart

9,95

Zelfverwarmend, ontspannend, herbruikbaar Geniet en ontspan door de weldadige combinatie van wa.....

Warmtepad voeten

Warmtepad voeten

18,95

Zelfverwarmend, ontspannend, herbruikbaar Geniet en ontspan door de weldadige combinatie van wa.....

Warmtepad nek en schouders

Warmtepad nek en schouders

19,95

Last van stijve spieren, hoofdpijn of migraine? Ontspan door middel van deze warmtepad, spec.....