Magnesiumkuurpakketten

20210203 Permsal Pakket 0222Magnesium is het enige mineraal dat ons helpt ontspannen van spieren & het zenuwstelstel, het verlicht een gestresst brein en geeft je lichaam meer energie. Dit mineraal is de sleutelmineraal zodat alle andere mineralen beter worden opgenomen. Door magnesium wordt endorfine aangemaakt en daar worden wij blij van. Daarom wordt magnesium ook Happy Mineral genoemd!

Magnesium is een heel belangrijk mineraal die wel meer dan 327 lichaamsprocessen ondersteunt. Elke dag heeft je lichaam 400mg magnesium nodig om goed te kunnen functioneren. Ervaar je overmatig stress of sport je intensief dan is onze behoefte 1000 tot 1200mg. Dit is nauwelijks in hedendaagse voedsel te halen, het magnesium gehalte in onze groenten (supermarkt) is met 75% afgenomen in 100 jaar. Door dit tekort kunnen vele fysieke en mentale klachten ontstaan zoals spierkrampen, stress en vermoeidheid. Daardoor is extra magnesium opnemen zo essentieel voor een vitale gezondheid.

Een intensieve magnesium kuur helpt jou dagelijks voldoende magnesium op te nemen, zodat jij je nog meer vitaal en gezond mag voelen.

De magnesiumkuurpaketten zijn bedoelt voor o.a. mensen die wel een magnesiumkuur kunnen gebruiken omdat ze bijvoorbeeld een magnesiumtekort hebben of omdat ze een chronische ziekte hebben, waardoor ze een veel hogere magnesiumbehoefte hebben. 
Ook is het magnesiumkuurpakket voor mensen zonder magnesiumtekort of chronische klachten, die wel graag hun gezondheid goed wensen te houden en hun magnesiumgehalte in het lichaam op een gezond peil wensen te houden. De combinatie van alle verschillende magnesiumproducten geeft een gevoel van heerlijke wellness, gewoon lekker thuis! Ook als u geen bad heeft maar wel een voetbad met magnesium kunt nemen geeft dit al het gevoel van wellness thuis. Gebruikt u de warmtepad tijdens de koude dagen ook eens om uw koude  handen of overige lichaamsdelen te verwarmen. 
Bij koude voeten en handen, kan dit zeker in de winterperiode als een grote weldadige ontspanning voelen! 
Laat u daarnaast ook eens verwennen door een massage met magnesiumgel (sport of voor gevoelige huid) van bijvoorbeeld uw partner, een vriend of vriendin.
Voor een optimale werking en effect van de producten raden wij aan om de gebruiksaanwijzing op de producten en in de Permsal folder eerst goed door te lezen.  Voor verschillende chronische klachten lees ook het gebruikersboek van Barbara Hendel. Daar staat per klacht en chronische ziekte hoe magnesiumolie de pijn kan helpen verzachten. Dit kan per klacht en chronische ziekte zeer verschillen. Ook voor kinderen wordt er een aangepast gebruik aangeraden. Alvorens magnesiumolie bij kinderen te gebruiken raden wij u aan eerst het gebruikersboek van Barbara Hendel te lezen (blz 100 -102)
 
Start met deze intensieve magnesium kuur voor een vitale gezondheid! De kuur houdt in dat je intensief bezig bent met extra magnesium opname via de huid en oraal in verschillende behandelingen voor thuis. Doe jij mee met de Magnesium Maand Challenge voor een betere gezondheid? Bestel dan nu je eigen magnesium kuur pakket! 
Magnesium kuurpakket normale huid

Magnesium kuurpakket normale huid

90,00

In het Magnesium kuurpakket normale huid zitten de volgende producten: U krijgt een beschrijving van.....

Magnesium kuurpakket gevoelige huid

Magnesium kuurpakket gevoelige huid

99,00

Magnesium kuurpakket gevoelige huid is een pakket met magnesiumproducten voor een magnesiumkuur te v.....