Haal de stress uit je haar

Haal de stress uit je haar

Haal de stress uit je haar

Haal de stress uit je haar

Geplaatst op 1-6-2023 door Felicious
Misschien heb je wel eens gemerkt dat je sneller klitten in je haar krijgt na een stressvolle dag of een plek waar het heel druk is. Ons haar werkt als een antenne die indrukken en informatie uit onze omgeving oppikt. Net zoals de haren op je arm rechtop gaan staan wanneer je kippenvel hebt.

De invloed van synthetische materialen

Onnatuurlijke statische energie zoals die van elektrische apparaten, plastic en synthetische verzorgingsproducten zorgen voor “stress in het haar”. Zo zorgt een plastic kam voor wrijving en statisch haar. Dat verstoort de natuurlijke stroom van energie en informatie in ons fysieke, mentale en emotionele lichaam.

Heb je wel eens gemerkt dat je je gedachten minder goed kunt ordenen wanneer je haar niet goed verzorgd is?

Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen en een omgeving zoals het bos of het strand zorgen daarentegen juist voor ontlading en harmonie. We komen dan weer in contact met de harmonische energiestroom in de natuur.

Aarden en ontklitten

Statische energie in het haar kan gemakkelijk worden afgevoerd door het lichaam te aarden en het haar te ontwarren met een houten kam of borstel. Natuurlijke materialen zorgen er namelijk voor dat er geen statische lading in het haar ontstaat. Daardoor blijft het in harmonie en kun je gemakkelijker omgaan met de indrukken van alledag.

Aarden kun je doen door op blote voeten in de natuur te wandelen of door gebruik te maken van een aardingsmat. Zo kun je op eenvoudige manier zorgen voor ontspanning en het haar iedere dag weer in balans brengen.

De beste kam is een Neemkam

Een Neemkam is een van de beste manieren om je haar te verzorgen. Neemhout bevat namelijk actieve stoffen die het haar verzorgen en de hoofdhuid masseren. De kam voelt heel zacht op de hoofdhuid en veroorzaakt geen wondjes.

Natuurlijke haarolie

Bij de verzorging van haar en hoofdhuid kun je gebruik maken van haarolie zoals Neemolie. De natuurlijke vetten voeden het haar en maken het sterk. Zo bescherm je je haar gedurende de dag en zorg je voor een zijdezachte glans.

Het gebruik van Neem haarproducten is dus een gemakkelijke manier om je haar gezond te houden en je hoofd helder.



 

Reacties